Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 feb 2015 - Anul XX, nr. 35 (5847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Grupare de hoţi formată din şase minori, anihilată de poliţişti

Vineri, 13 Februarie 2015 (11:44:09)
Poliţiştii rădăuţeni au reuşit probarea activităţii infracţionale a 6 minori din municipiul Rădăuţi, care s-au constituit într-un grup specializat în săvârşirea de infracţiuni de furt. În numai 10 zile, grupul de tineri a comis mai multe furturi şi tentative de furt cu un prejudiciu de aproape 20.000 lei. De asemenea, minorii sunt bănuiţi şi de comiterea unor alte furturi şi tentative de furt. Cei şase minori sunt: R.M., de 16 ani, N.E., de 16 ani, C.D., de 14 ani, S.E., de 14 ani, P.P., de 14 ani, și B. C., de 15 ani, toți din municipiul Rădăuţi, iar în sarcina lor s-a probat săvârşirea a şase infracţiuni de furt calificat și o tentativă la infracţiunea de furt calificat.Din verificări a rezultat că minorii au comis furtul din noaptea de 2/3 februarie, dintr-un magazin din municipiul Rădăuți, de unde a fost sustrasă aparatură electronică și bani în valoare de 7.200 lei. Ulterior, în noaptea de 4/5 februarie, minorii au comis un alt furt dintr-o locuință din municipiul Rădăuţi, de unde au sustras 750 euro și un televizor LCD în valoare de 800 euro. În noaptea următoare, dintr-o rulotă ce se afla în Oborul de animale, minorii au sustras bunuri alimentare în valoare de 1.000 lei, iar apoi au pătruns în interiorul unui bar, de unde au sustras băuturi alcoolice în valoare de 1.000 lei. În seara următoare minorii au pătruns pe un geam rabatat și a sustras din sediul unei societăţi comerciale un monitor LCD și o unitate de calculator, în valoare de 1.000 lei. De asemenea, minorii au mai săvârşit în noaptea de 9/10 februarie un furt şi o tentativă de furt de la două societăţi comerciale, prejudiciul fiind de cca. 2.000 lei. Prejudiciul total se ridică la aproximativ 20.000 lei, din care a fost recuperat circa 9.200 lei.Cei patru minori sub 16 ani au fost prezentați Serviciului medico legal în vederea stabilirii discernământului, iar față de R.M. și N.E. s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță, urmând ca vineri să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și instituirea măsurii de control judiciar.Minorii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grupare de hoţi formată din şase minori, anihilată de poliţişti.
 Vizualizări articol: 922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Grupare de hoţi formată din şase minori, anihilată de poliţişti2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fasole verde gătită mocănește A venit vremea să dăm din nou iama prin cămări și să gătim mâncăruri aflate din vechile cărți de bucate. Pe la 1888, când românul se învățase deja să aibă-n bucătărioară, pe raft, cărți de soiul acesta, publicate în... Citeşte