Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 ian 2015 - Anul XX, nr. 23 (5835)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune de control la trecerile de pietoni din judeţ

Vineri, 30 Ianuarie 2015 (12:08:10)
Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu au desfăşurat joi o acţiune pe raza județului, pe linia disciplinizării pietonilor şi a conducătorilor auto care nu acordă prioritate la trecerile pentru pietoni.Au fost aplicate 147 sancţiuni contravenționale, în valoare de 21.059 lei, din care 77 pentru abateri ale pietonilor și 13 pentru neacordare de prioritate pietonilor. În cadrul controlului au fost reţinute 20 de permise de conducere, din care 13 pentru neacordare de prioritate pietonilor, şi a fost retras un certificat de înmatriculare.Un bărbat de 35 ani, din comuna Straja, a condus autoturismul pe strada Piața Unirii din municipiul Rădăuți şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător cu indicator şi marcaj. El a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru 30 de zile. O femeie de 38 ani, din municipiul Suceava, a condus autoturismul pe Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător cu indicator şi marcaj. A fost sancţionată contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru 30 de zile.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiune de control la trecerile de pietoni din judeţ.
 Vizualizări articol: 1225 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acţiune de control la trecerile de pietoni din judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocană „ca la Bot'șăni” Ai trebuință de: carne macră de porc, untură (sau unt, sau untdelemn), arpagic, roșii, ardei, boia, sare, cimbru și sămânță de mărar. Cum se procedează: Carnea macră de porc, tăiată în bucăți potrivite, se pârpălește nițel... Citeşte