Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 ian 2015 - Anul XX, nr. 5 (5817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reduceri de până la 70% la magazinele din Iulius Mall Suceava

Vineri, 9 Ianuarie 2015 (14:39:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Prima lună din 2015 debutează cu promoţii de până la 70% în magazinele din Iulius Mall Suceava. Sezonul ofertelor de iarnă aduce motive de bucurie celor care doresc să se înnoiască cu ţinute şi încălţăminte la modă, accesorii în trend sau seturi de răsfăţ. Piesele vestimentare mult visate sunt acum la preţuri de nerefuzat. Reduceri de până la 70% îi aşteptă pe iubitorii de cumpărături în magazinele Terranova, Dovani şi Be You şi de până la 60% la Kenvelo. Articole vestimentare în tendinţe, la jumătate de preţ, se găsesc la Steilmann, Nichi Cristina Nichita, Bigotti, Sofiaman, Onix, Junker, Motor, Republica şi The City. Reduceri de până la 40% se găsesc la Teo & Sophia, de până la 30% la Adidas, Ely Alindor şi Mondex, de până la 25% la Blue´63, dar şi de până la 20% la America Skate, Valerio Studio şi Janice. Promoţii irezistibile sunt la H&M, Paolo Bertolucci, Jaquisse şi multe alte branduri din Iulius Mall Suceava. Şi magazinele destinate prichindeilor se întrec în oferte atractive. Cei mici se pot înnoi cu articole mai ieftine cu până la 50% de la Dinoland şi Louise, iar distracţia la Hopa Hopa, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-13.00, are sloganul „Te joci cât vrei cu 10 lei!”. Clienţii care vor să se bucure în noul an de încălţăminte la modă trebuie să meargă la CCC şi Salamander, unde sunt reduceri de până la 70%, dar şi la Medea, care propune preţuri mai mici cu până la 15%. Şi articolele de marochinărie de la Samsonite sunt cu până la 70% mai ieftine. Cei care adoră parfumurile şi cosmeticele sunt aşteptaţi cu preţuri mai mici cu până la 70% la Sephora şi cu până la 30% la Pro Beauty Shop. Iubitorii de lectură vor găsi oferte pe rafturile Cărtureşti, în timp ce clienţii dornici să îşi decoreze casa găsesc promoţii la magazinele Your Home ... Your Style, Deco Center şi Top Shop. Clienţii Iulius Mall se pot bucura de reduceri şi la furnizorii de servicii, la restaurantele sau cafenelele din cadrul centrului comercial. Lista completă a promoţiilor de sezon se găseşte pe site-ul www.iuliusmall.com/Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri de până la 70% la magazinele din Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1988 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reduceri de până la 70% la magazinele din Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei