Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 dec 2014 - Anul XIX, nr. 295 (5804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment caritabil, organizat de elevii Colegiului Naţional “Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc

Joi, 18 Decembrie 2014 (15:33:55)
Profesorii şi elevii Colegiului Naţional “Dragoş Vodă” din Câmpulung Moldovenesc au organizat pe durata a două zile, 17-18 decembrie, în cinstea sărbătorilor care se apropie, spectacolul “Poveste de Crăciun“, un cadou oferit tinerilor câmpulungeni, evenimentul fiind coordonat de directorul prof. Dorina Carp, prof. Rodica Loghin, prof. Bogdan Faraon şi prof. Cezar Carp. La cele patru spectacole care s-au derulat miercuri şi joi, în Aula colegiului, au participat peste o mie de spectatori câmpulungeni. Colindele au creat atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă, iar darurile, bucuria, voia bună, zâmbetul au arătat măsura disponibilităţii sufleteşti a copiilor şi tinerilor de a dărui, de a ierta, de a empatiza cu semenii aflaţi în nevoi. Actorii care au însufleţit şi au dat viaţă inegalabilelor noastre datini şi obiceiuri strămoşeşti dar şi momentelor satirice, scenetelor cântecelor şi colindelor au fost elevii claselor a IX-a A, a IX-a D, a XI-A, a X-a C, a XI-a D, a XII-a A, corul colegiului, dirijat de prof. Bogdan Faraon, formaţiile de dansuri populare, şi teatru, interpretele de muzică populară Laura Erhan, Iustina Horga, Mădălina Lupupopi, Diana Lupupopi, Bianca Blidar, Diana Ciosnar, Dayana Ivaşcu, Ioana Cotlarciuc. Vestitori ai Naşterii Domnului au fost în primul rând elevii claselor V-VII, care au interpretat nu numai colinde româneşti, ci şi variante în limbi străine, de pe alte meleaguri. Au venit să colinde şi copiii claselor a III-a şi a VII-a de la Şcoala Brăieşti, care au oferit şi anul acesta multă încărcătură emoţională, un plus de frumuseţe şi sensibilitate, bogăţie de valori tradiţionale. Copiii au fost îndrumaţi de prof. Liliana Cajvan, Nicolae Cajvan şi Ion Hoţ. Voluntarii, toţi participanţii la acest eveniment, devenind “personaje de poveste”, au demonstrat încă o dată că fapta bună, omul bun sunt apreciate şi împreună au făcut ca “Povestea de Crăciun “ să aibă un final fericit.Liceenii, mesagerii lui Moş Crăciun, au desfăşurat în perioada 6-15 decembrie 2014, activităţi de voluntariat în cadrul campaniei „Dăruieşte bucurie”, pentru a colecta alimente şi haine pe care le-au oferit mai multor copii, bătrâni şi familii nevoiaşe.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eveniment caritabil, organizat de elevii Colegiului Naţional “Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Eveniment caritabil, organizat de elevii Colegiului Naţional “Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei