Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 aug 2014 - Anul XIX, nr. 179 (5688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Radu Surugiu explică de ce Klaus Iohannis trebuie să fie președintele României

Marţi, 5 August 2014 (15:54:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Deputatul PNL de Suceava Radu Surugiu sare în apărarea liderului liberal Klaus Iohannis, explicând de ce acesta ar trebui să fie viitorul preşedinte al României. Radu Surugiu a declarat că deşi la adresa lui Klaus Iohannis au fost făcute numeroase reproșuri și atacuri virulente, atât cu privire la etnia, cât şi la religia acestuia, românii trebuie să înțeleagă că nu acestea sunt criteriile de selecție a viitorului președinte al României. „De-a lungul timpului, Klaus Iohannis a fost cel care a câștigat treptat încrederea alegătorilor săi, iar ceea ce îl recomandă este mai mult decât buna administrare, fie ea la nivel local. Pe Klaus Iohannis îl recomandă responsabilitatea, disciplina și proiectele realizate, al căror beneficiar a fost numai cetățeanul. Puterea exemplului funcționează pentru candidatul Iohannis, al cărui management eficient poate fi dovedit oricând, comparabil cu guvernarea Ponta, care nu îl favorizează în nici o măsură pe candidatul stângii, ba chiar denotă lipsă de profesionalism și viziune”, a spus Surugiu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Radu Surugiu explică de ce Klaus Iohannis trebuie să fie președintele României.
 Vizualizări articol: 1860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Radu Surugiu explică de ce Klaus Iohannis trebuie să fie președintele României5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Johanes are "alojna" unui sef de gara trimis de
( 5 aug 2014, 18:08:34
Sibiul raportat la populatie e cat un sector din Bucuresti. Eu in calitate de cetatean "scarbit" nu il voi vota in veci si pururi.Sic
2.   Comentariu trimis de
( 6 aug 2014, 01:04:08
daca neamtul pocait iese presedinte in Romania va fi cutremur : se vor invartii in morminte strabunii nostrii !!!!!!
3.   Să explice : trimis de
( 6 aug 2014, 08:08:36
Ce a căutat Iohanis împreună cu Antonescu la Grivko ? Răspunsul lui a fost, că n-a ştiut unde merge.Nu cumva îi un minciunos ca şi Ponta ?
3.1  RE: Să explice : trimis de
( 6 aug 2014, 08:58:13
Guvernul Ponta l-a schimbat din functie pe prefectul de Harghita care atacase in instanta memorandumul pentru autonomia Tinutului Secuiesc. In locul sau a fost numit un prefect UDMR .
Guvernul Ponta l-a schimbat din functia de prefect de Harghita pe Adrian-Jean Andrei, care atacase in instanta o serie de hotarari de consilii locale din judet privind autonomia asa-numitului Tinut Secuiesc. Fostul prefect, care era sustinut de PSD Harghita, a declarat, pentru HotNews, ca era in concediu cand a fost schimbat din functie. In locul lui a fost numit prefect al judetului Harghita Petres Sandor, sustinut de UDMR, printr-o hotarare de guvern semnata de premierul Victor Ponta. De asemenea, in Mures, UNPR si-a pus prefectul plin, iar UDMR subprefectul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei