Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 ian 2014 - Anul XIX, nr. 16 (5525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mai multe garaje din municipiul Suceava, sparte de hoţi în noaptea de marţi spre miercuri

Joi, 23 Ianuarie 2014 (12:20:07)

Mai multe garaje din municipiul Suceava au fost sparte de hoţi în noaptea de marţi spre miercuri, aceştia furând mai multe bunuri, dar şi bani găsiţi în maşinile parcate, prejudiciul total fiind de aproape 2.000 de lei.

Primul furt a fost anunţat miercuri, la ora 07.30, de Iulian I., de 44 ani, din municipiul Suceava, care a sesizat poliția despre faptul că în noaptea precedentă persoane necunoscute au sustras bunuri din garajul proprietate situat la subsolul blocului unde locuiește, din municipiul Suceava.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că autori necunoscuţi, prin forţarea lacătului de la uşa de acces în garaj au pătruns în interior, de unde au sustras un CD player și mai multe casete, bunuri în valoare de aproximativ 500 lei.

Puţin mai târziu, la ora 09.12, Florin B., de 61 ani, tot din municipiul Suceava, a sesizat poliția prin 112 despre faptul că în noaptea precedentă persoane necunoscute au forţat sistemele de închidere şi asigurare de la trei garaje situate pe strada 6 Noiembrie din localitate.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că prin forţarea lacătelor care asigurau uşile de acces, autori necunoscuţi au pătruns în garajul aparţinând lui Emanoil G., de 66 ani, de unde au sustras și distrus bunuri  în valoare de 300 lei, din cel aparţinând Aspaziei L., de 69 ani, au sustras băuturi alcoolice în valoare de 50 lei, iar în cel al reclamantului nu au reuşit să pătrundă.

După aproximativ o oră, Gheorghe B., de 74 ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția prin 112 despre faptul că în noaptea precedentă persoane necunoscute au forţat sistemele de închidere şi asigurare de la garajul proprietate.

Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că în garaj se află parcate trei autoturisme neasigurate, din care unul al lui Ciprian T., de 76 ani, din municipiul Suceava, și din care se reclamă sustragerea sumei de 500 lei, care se afla în torpedou.

Totodată, din interiorul garajului au fost sustrase mai multor cabluri electrice de diferite mărimi şi un  redresor auto.

Valoarea totală a prejudiciului este de aproximativ 1.000 lei.

În toate cele trei cazuri poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat sau tentativă de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai multe garaje din municipiul Suceava, sparte de hoţi în noaptea de marţi spre miercuri.
 Vizualizări articol: 1844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Mai multe garaje din municipiul Suceava, sparte de hoţi în noaptea de marţi spre miercuri3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei