Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 nov 2010 - Anul XV, nr. 271 (4562)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţii

Ministerul Mediului a alocat peste 75 de miliarde de lei vechi pentru prevenirea inundaţiilor în judeţ

Miercuri, 17 Noiembrie 2010 (13:42:20)

Guvernul României prin Ministerul Mediului a alocat judeţului Suceava în cursul acestui an peste 75 de miliarde de lei vechi pentru regularizarea mai multor cursuri de apă în zona de munte, în vederea prevenirii inundaţiilor, a anunţat deputatul democrat- liberal Dan Gabriel Gospodaru. El a arătat că lucrările sunt în execuţie fiind vorba de patru mari investiţii şi anume îndiguirea malurilor râului Moldova în zona Berchişeşti – Capu Câmpului, amenajarea pârâului “Izvorul Alb” în zona municipiului Câmpulung Moldovenesc, regularizarea pârâului Moldoviţa şi a afluenţilor acestuia în zona comunelor Moldoviţa, Vatra Moldoviţei, Frumosu şi Vama şi regularizarea râului Moldova şi a afluenţilor pe sectorul Fundu Moldovei – Gura Humorului. Gospodaru a precizat că, în cazul investiţiei privind amenajarea pârâului Moldoviţa, fondurile alocate acoperă doar necesarul de lucrări pentru localităţile Moldoviţa şi Vatra Moldoviţei, fiind nevoie un supliment de 10 miliarde lei vechi pentru finalizarea întregului tronson care cuprinde şi localităţile Frumosu şi Vama. Parlamentarul - liberal a spus că va solicita această sumă ministrului Mediului, Laszlo Borbely, care se va afla joi în vizită de lucru în judeţul Suceava. Gospodaru a subliniat că pentru regularizarea râului Moldova pe tronsonul Fundu Moldovei-Gura Humorului Ministerul Mediului a alocat în acest an 35 de miliarde de lei vechi, necesarul fiind de 2.000 de miliarde de lei vechi, anual urmând a fi pusă la dispoziţie o sumă de bani până la terminarea lucrărilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministerul Mediului a alocat peste 75 de miliarde de lei vechi pentru prevenirea inundaţiilor în judeţ.
 Vizualizări articol: 740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministerul Mediului a alocat peste 75 de miliarde de lei vechi pentru prevenirea inundaţiilor în judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Praf in ochi ! trimis de
(17 nov 2010, 15:19:03
De 20 de ani nu s-au facut lucrari de indiguiri , regularizare cursuri de rauri si paraie, ci doar asa pe ici pe colo in zonele unde locuiesc sau isi au proprietati clientela pdl-ista. Apele au rupt din terenurile taranilor, au venit comisiile de evalure au notat ceva si au plecat. Astia nu sunt in stare sa intretina digurile construite de Ceausescu.
2.   Porku portocaliu trimis de
(17 nov 2010, 22:54:13
interesant ca in zona de munte unde chiar au fost probleme, ma refer la raul Suceava si afluenti nu se da nimic. ca doar nu Straja, Dornesti, Satu Mare, Tibeni au fost inundata ci Gura Humarului. sa nu l ia cumva apa pe acest pork de Flutur

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei