Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 sep 2009 - Anul XIV, nr. 226 (4212)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Obiectivul PSD Suceava: 120.000 de voturi în primul tur şi 150.000 în cel de-al doilea tur de scrutin

Duminică, 27 Septembrie 2009 (13:10:05)

Senatorul Gavril Mîrza a anunţat că PSD Suceava şi-a propus ca obiectiv obţinerea unui număr de 120.000 de voturi pentru Mircea Geoană în primul tur de scrutin din 22 noiembrie şi 150.000 de voturi în turul doi de scrutin, din 6 decembrie. Mîrza consideră că acest obiectiv nu este greu de realizat în condiţiile unei mobilizări corespunzătoare, sens în care a făcut apel la toţi membrii de partid să se implice direct şi concret în lupta politică. El i-a atenţionat că fiecare va fi tratat şi apreciat funcţie de cum activează în această perioadă. Gavril Mîrza a avut un mesaj şi pentru membrii PSD care „joacă la dublu”: să o lase mai moale, că jocul este greu şi se descoperă. „Avem din păcate multe exemple când pentru obţinerea unor funcţii există o insistenţă deosebită, însă în ceea ce priveşte munca politică suntem nevoiţi uneori să constatăm că se regăsesc un număr mai restrâns de colegi şi aproape mereu aceeaşi. Din păcate, avem în partid oameni cu funcţii până la vicepreşedinte, care de patru, cinci ani nu prea au făcut nimic pentru partid, nu şi-au luat în responsabilitate nici măcar o localitate acum, la alegeri. Am avut şi o altă categorie de oameni în partid, care nu s-au implicat în activităţile organizaţiei, deşi aveau funcţii crezând că dacă se vor produce schimbări vor rămâne pe acest posturi. Nimic mai fals. Majoritatea s-a înşelat şi ar fi bine să nu se mai înşele în continuare. De altfel, această atitudine a avut-o şi unii aleşi de-ai noştri. Dacă mai sunt asemenea situaţii aş face apel ca aceşti colegi să nu mai joace la dublu pentru că jocul este greu şi se descoperă”, a spus Mîrza. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Obiectivul PSD Suceava: 120.000 de voturi în primul tur şi 150.000 în cel de-al doilea tur de scrutin.
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obiectivul PSD Suceava: 120.000 de voturi în primul tur şi 150.000 în cel de-al doilea tur de scrutin0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei