Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 iul 2009 - Anul XIV, nr. 168 (4154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Flutur îl acuză pe Nechifor de „iresponsabilitate şi infantilism”

Marţi, 21 Iulie 2009 (14:31:16)

„Iresponsabilitate şi infantilism”. Aceştia sunt termenii folosiţi de preşedintele PD-L al Consiliului Judeţean, la adresa deputatului PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, ca reacţie la afirmaţiile acestuia potrivit cărora pista aeroportului de la Salcea reprezintă un pericol public din cauză că nu s-a mai investit în modernizare. Flutur consideră firesc ca oamenii să critice şi să atragă atenţia autorităţilor asupra unor probleme, însă nu de maniera cum a făcut-o partenerul social- democrat, care în opinia lui aduce prejudicii judeţului Suceava. „Mi se pare absolut iresponsabilă abordarea aceasta a unor parteneri de-ai noştri din PSD, la Cătălin Nechifor mă refer, vorbind despre aeroportul Salcea în termeni foarte gravi. Asta nu este decât o reacţie infantilă, necoaptă a unor oameni care probabil fac asta din invidie. În momentul în care ne luptăm să deschidem curse internaţionale, ne luptăm ca autorităţile să acorde autorizaţie de funcţionare, ei vin şi fac reclamă neagră judeţului Suceava pentru a se vedea la televizor sau a apărea în ziare. Mi se pare iresponsabilitate şi infantilism”, a declarat Flutur. Şeful administraţiei judeţene a spus că se aşteaptă ca în viitor Nechifor să pună pancarte la intrările în judeţ pentru ca oamenii să nu mai vină în Bucovina. Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că instituţia pe care o conduce face eforturi să menţină pista aeroportului în stare de viabilă subliniind că pentru întreţinerea ei s-au alocat 100.000 de euro. El a adăugat că pista nu a mai fost reabilitată din 1992 şi că în prezent se duc tratative pentru găsirea unui investitor dispus să investească în modernizarea aeroportului. Flutur le-a reproşat partenerilor de coaliţie că nu trag la aceeaşi căruţă şi le-a sugerat că ar fi timpul să facă acest lucru spre binele judeţului. „Dacă ar fi să încep să dezgrop morţii, să vedem de ce nu s-a investit în aceşti 18 ani, cred că trebuie să-i întrebe pe tătucii lui de la PSD şi să nu iasă în conferinţă de presă cu declaraţii care mie mi se par iresponsabile pentru oameni care se cheamă parlamentari de Suceava”, a subliniat preşedintele Consiliului Judeţean.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îl acuză pe Nechifor de „iresponsabilitate şi infantilism”.
 Vizualizări articol: 1199 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Flutur îl acuză pe Nechifor de „iresponsabilitate şi infantilism”2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei