Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 57 (7974)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Coronavirus

Situația cazurilor de Covid, comunicată miercuri pentru ultima oară de autorități: mai sunt 205 cazuri de Covid în evoluție

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administrația nu mai comunică prin presă situația epidemiologică a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2. Subprefectul Alexandru Șalup a declarat că miercuri a transmis ultimul comunicat pe această temă. 

„Au trecut doi ani de când viețile noastre au fost zguduite de această pandemie. Doi ani în care fiecare dintre noi a fost încercat de sentimente de teamă, îngrijorare, compasiune, revoltă, indignare. Doi ani în care mulți dintre noi am pierdut ființe dragi, rude sau prieteni, cărora li se cuvine pioasă amintire. Am învățat ceva în acești ani? Să fim mai buni, să ajutăm când și cu ce putem? Să înțelegem că nu numai propria persoana contează? Eu cred că da! După doi ani de pandemie, societatea românească este pusă în fața unor noi provocări, de altă natură. Îmi exprim convigerea că le vom depăși împreună, ca de fiecare dată!””, este mesajul subprefectului Șalup.

Conform acestui ultim comunicat, la data de 9 martie a.c., în județul Suceava mai erau 205 cazuri de Covid-19 în evoluție. În spitale sunt 59 de pacienți cu Covid, din care 9 copii.

În intervalul 8-9 martie au fost internate 8 persoane cu Covid și au fost externate 5 persoane; în acest interval nu au fost raportate decese din cauza Covid.  De la începutul pandemiei în județul Suceava au murit din cauza Covid 2.241 de oameni.

În cei doi ani de pandemie au fost testați 557.240 de suceveni, din care 55.754 au fost confirmați cu SARS-CoV-2.  Dintre aceștia 52.784 au fost declarați vindecați.

Cele mai puține cazuri din județ au fost în comuna Moldova Sulița, doar 4 cazuri de Covid în toată perioada pandemiei. Mai puțin de 100 de cazuri au fost în Breaza- 37 de oameni care au avut Covid; Bălăceana – 81 de cazuri, Ciprian Porumbescu – 91 de cazuri, Cârlibaba – 64 de cazuri; Drăgușeni – 67 de cazuri; Izvoarele Sucevei – 64 de cazuri; Mușenița – 92 de cazuri; Ostra- 89 de cazuri; Poieni Solca – 81 de cazuri; Șerbăuți – 90 de cazuri; Ulma- 69 de cazuri; Valea Moldovei- 94 de cazuri.

La data de 9 martie 2022, din cele 114 localități din județ, 59 nu aveau nici un caz de Covid în evoluție, 31 au câte un caz în evoluție, 17 au sub cinci cazuri, 4 au sub zece cazuri iar 3 au peste zece cazuri în evoluție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Situația cazurilor de Covid, comunicată miercuri pentru ultima oară de autorități: mai sunt 205 cazuri de Covid în evoluție.
 Vizualizări articol: 1792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Situația cazurilor de Covid, comunicată miercuri pentru ultima oară de autorități: mai sunt 205 cazuri de Covid în evoluție0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei