Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 223 (7835)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Restricții

Baia, Berchișești, Dornești, Iacobeni și Pârteștii de Jos intră în scenariul galben

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a hotărât ca începând cu data de 23 septembrie a.c.,  ora 00:00, în comunele Baia, Berchișești, Dornești, Iacobeni și Pârteștii de Jos să se aplice măsuri suplimentare de limitare a răspândirii Covid-19, pentru o perioadă de 14 zile. În aceste comune incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este între 2/1000 locuitori și 3/1000 de locuitori, astfel că pentru participarea la evenimente publice devine necesar certificatul verde, care atestă vaccinarea anticovid, testarea sau trecerea prin boală.

Pe lângă certificat, la competițiile sportive spectatorii pot participa până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane; la spectacole, festivaluri – max. 2.500 de spectatori, cu mască de protecție; activități recreative și sportive în aer liber- max. 30 de persoane care nu locuiesc împreună. Se permite organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) cu un număr de participanți de maximum 150 de persoane în exterior sau de maximum 100 de persoane în interior, cu respectarea normelor de protecție sanitară. La stabilirea numărului de persoane în exterior și/sau în interior nu sunt luate în calcul persoanele care au vârsta mai mică de 16 ani. Dacă toți participanții au certificat verde numărul lor poate fi de max. 300 de persoane în interior și cu asigurarea unei suprafețe de minimum 2 mp pentru fiecare persoană.

La cursuri de instruire, workshopuri și conferințe pot participa max. 150 de persoane în interior și max. 200 de persoane în exterior, cu asigurarea unei suprafețe de minimum 2 mp pentru fiecare persoană, cu purtarea măștii de protecție și cu respectarea normelor de sănătate publică, iar la mitinguri și demonstrații - maximum 100 de persoane, cu mască de protecție  menținerea distanței fizice de minimum 1 metru între participanți și asigurarea unei suprafețe de minimum 4 mp/persoană, acolo unde este posibil.

În baruri, cluburi, discoteci și săli de jocuri de noroc au acces doar persoanele vaccinate, fără a depăși 70% din capacitatea maximă a spațiului în intervalul orar 5.00-2.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Baia, Berchișești, Dornești, Iacobeni și Pârteștii de Jos intră în scenariul galben.
 Vizualizări articol: 798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baia, Berchișești, Dornești, Iacobeni și Pârteștii de Jos intră în scenariul galben0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei