Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 209 (7821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Coronavirus

Luni: Trei decese ale unor pacienți cu Covid și 67 de cazuri noi de infectare, în 32 dintre localitățile din județ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Județul Suceava s-a plasat, luni, după București și Timișoara ca număr al noilor infectări cu SARS-CoV-2. Au fost înregistrate 67 de cazuri noi de infectare din 476 de persoane testate, fiind pe locul trei, după București -196 de cazuri noi și Timiș – 89 de cazuri noi.

Noile cazuri de infectare sunt din 32 de localități din județ, cele mai multe fiind în municipiul Suceava – 17 persoane.

Luni au fost raportate în județ și trei decese ale unor pacienți cu Covid, din Bălcăuți, Cajvana și Dolhasca.

Incidența cazurilor pozitive în județ este de 0,65 la mia de locuitori. Cele mai mari rate de infectare, corespunzătoare zonei roșii de alertă, sunt în comuna Botoșana – 4,09 la mie și Horodnic de Jos- 3,22 la mie. În alte două comune rata de infectare este corespunzătoare zonei galbene: – Horodnic de Sus- 2,30 la mie și Poieni Solca- 2,62 la mie.

În spitalele din județ, de duminică până luni dimineață au fost internate 22 de persoane suspecte de infecție cu Covid-19, în același interval de timp fiind externate două persoane. În total, la această dată sunt internați 149 de pacienți diagnosticați cu Covid: 89 de pacienți în Spitalul de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, dintre care 32 au forme severe de boală și 7 au forme grave, fiind internați în secția ATI; 28 de pacienți la Rădăuți, dintre care doi cu forme critice la ATI; 21 de pacienți la Câmpulung Moldovenesc; 8 la Gura Humorului și 3 la Siret. La nivelul județului sunt disponibile 26 de locuri libere Covid și 34 locuri pentru zona tampon.

În carantină erau luni dimineață, la ora 9.00, 2.740 de persoane, dintre care 233 intrate în intervalul 5-6 septembrie, iar în izolare se aflau 464 de persoane, din care 28 intrate în intervalul 5-6 septembrie. 

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ-teritoriale, din cele 114 localități, 26 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 19 au câte un caz, 32 au sub cinci cazuri, 24 au sub zece cazuri, iar 13 au peste zece cazuri în evoluție.

La această dată în județul Suceava sunt 577 de cazuri de infecție Covid -19 în evoluție.

 La nivel național, în intervalul 5-6 septembrie au fost efectuate 5.630 de teste RT-PCR și 12.148 de teste rapide antigenice, în urma cărora au fost înregistrate 1.035 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV-2. Au fost raportate 25 de decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, dintre care 20 cu comorbidități, internați în spitalele din Alba, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Călărași, Cluj, Constanța, Harghita, Iași, Prahova, Suceava, Teleorman și Vaslui. Conform buletinului de presă transmis de Grupul de Comunicare Strategică, unul dintre pacienții decedați s-a infectat în Marea Britanie.

În spitalele din țară sunt internați 3.338 de pacienți cu Covid, dintre care 405 sunt la ATI. Din totalul pacienților internați, 107 sunt copii și adolescenți, dintre care 5 în stare gravă, la ATI.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luni: Trei decese ale unor pacienți cu Covid și 67 de cazuri noi de infectare, în 32 dintre localitățile din județ.
 Vizualizări articol: 1010 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Luni: Trei decese ale unor pacienți cu Covid și 67 de cazuri noi de infectare, în 32 dintre localitățile din județ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei