Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 188 (7800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Coronavirus

Județul Suceava a ajuns pe locul 3 pe țară la numărul de cazuri noi de Covid, Ipoteștiul a depășit Suceava la cazuri active

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Județul Suceava urcă din nou în topul infectărilor cu SARS-CoV-2 la nivel național. Joi, cu 24 de cazuri noi de infectare, județul nostru a ajuns pe locul 3 pe țară, după Ilfov, cu 35 de cazuri noi, și București, cu 101 cazuri noi. Incidența pe județ este de 0,08 la mia de locuitori. De miercuri până joi dimineață în județ au fost testate 944 persoane.

Comuna Ipotești a depășit municipiul Suceava la numărul de cazuri active, cu 16 persoane cu Covid în evoluție, față de municipiul reședință de județ, unde sunt 15 cazuri în evoluție. Un număr mai mare de cazuri active se mai înregistrează în Adâncata – 10 cazuri și Câmpulung Moldovenesc - 10 cazuri. În total, în județ sunt la această dată 105 cazuri active și o incidență de 0,09.

În intervalul 11-12 august au fost internate în spital 4 persoane suspecte de infecție cu Covid-19, în același interval de timp fiind externate 6 persoane.

Din totalul celor 609 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 17 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, dintre care doi cu forme grave, la ATI, 12 pacienți sunt în zona tampon și 580 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

La Rădăuți sunt internați 8 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre care unul cu formă critică, și la  Gura Humorului sunt internați 3 pacienți cu Covid-19 și o persoană suspectă de infectare. În total, în spitale sunt internați 28 de pacienți confirmați cu Covid și 14 suspecți de infectare.

În carantină sunt 3.544 persoane, din care 206 intrate în intervalul 11-12 august, și în izolare se află 75 persoane, din care 13 intrate în intervalul 11-12 august.

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ-teritoriale, din cele 114 localități, 84 nu au nici un caz de infecție Covid-19 în evoluție, 14 au câte un caz în evoluție, 9 au sub cinci cazuri în evoluție, 3 au sub zece cazuri în evoluție, iar 4 au peste zece cazuri în evoluție.

La nivel național, în intervalul 11-12 august au fost efectuate 12.767 de teste RT-PCR și 15.036 de teste rapide antigenice, în urma cărora au fost înregistrate 371 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Au fost raportate 3 decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din Argeș, Constanța și Vaslui, unul al unui pacient fără comorbidități. În spitalele din țară sunt internați 751 de pacienți cu Covid, dintre care 98 sunt la ATI. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Județul Suceava a ajuns pe locul 3 pe țară la numărul de cazuri noi de Covid, Ipoteștiul a depășit Suceava la cazuri active.
 Vizualizări articol: 688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Județul Suceava a ajuns pe locul 3 pe țară la numărul de cazuri noi de Covid, Ipoteștiul a depășit Suceava la cazuri active0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei