Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 181 (7793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În august

În municipiul Suceava au rămas doar două centre de vaccinare: la Iulius Mall și în parcarea Shopping City

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipiul Suceava mai are doar două centre de vaccinare împotriva Covid-19 în luna august: în incinta Iulius Mall și în parcarea de la Shopping City (centru drive-through). Primarul de Suceava, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, în conferință de presă, că au fost păstrate „singurele centre de vaccinare eficiente”. La cele de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, Universitatea „Ștefan cel Mare” și de la Școala Gimnazială „Miron Costin” au fost suspendate temporar contractele de colaborare cu medicii și asistenții medicali, de la 1 august a.c.. Lungu a afirmat din nou că până la această dată vaccinarea este singura modalitate de a preveni îmbolnăvirea cu forme grave de Covid-19 și a făcut apel la suceveni să se vaccineze.

„Ne rugăm la Dumnezeu să trecem și de valul patru al pandemiei, despre care specialiștii spun că deja a venit”, a declarat primarul Ion Lungu.

Acesta a mai spus că în ultima săptămână în municipiul Suceava au fost administrate 932 de doze de vaccin împotriva Covid-19: 41 de doze la centrul de la Şcoala „Miron Costin”, 76 de doze la cel de la Colegiul „Ștefan cel Mare”, 54 de doze la USV, 536 de doze la centrul de la Iulius Mall și 224 la centrul drive-through din parcarea Shopping City.

În ceea ce privește tipurile de vaccin care se administrează la cele două centre care au rămas funcționale pentru luna august, la centrul de la Iulius Mall sunt vaccinuri Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson& Johnson, iar la drive-through, Pfizer și Johnson& Johnson. Persoanele care au primit prima doză la unul dintre centrele a căror activitate a fost suspendată trebuie să meargă pentru rapel fie la centrul de la Iulius Mall, fie la Shopping City, în funcție de tipul de vaccin primit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În municipiul Suceava au rămas doar două centre de vaccinare: la Iulius Mall și în parcarea Shopping City.
 Vizualizări articol: 839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În municipiul Suceava au rămas doar două centre de vaccinare: la Iulius Mall și în parcarea Shopping City0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei