Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 53 (7665)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situație îmbunătățită

Numărul pacienților cu Covid din Spitalul de Urgență Suceava a scăzut la 155

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Situația epidemiologică în județul Suceava se prezintă relativ stabilă, cu păstrarea tendinței de reducere a numărului de cazuri active și al celor cu forme de Covid-19 care necesită internare în spital și terapie intensivă. La această dată, în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava sunt internați 567 de pacienți, dintre care 155 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 41 pacienți sunt în zona tampon și 371 de pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). În ianuarie și în primele săptămână din februarie în Spitalul de Urgență erau 190-200 de pacienți cu Covid-19.

Acum, din cei 155 pacienți cu Covid-19, trei prezintă forme ușoare, 94 au forme medii, 43 au forme severe, 15 au forme grave și sunt internați la ATI. Dintre aceștia patru pacienți sunt ventilați non - invaziv și opt sunt intubați, ventilați invaziv. Spitalul de Urgență dispune, la această dată, de 332 de paturi libere, din care 82 pentru pacienți Covid-19, 167 în sectorul non-Covid,  83 pentru zona tampon. La ATI Covid sunt trei paturi libere. Situația s-a îmbunătățit și la Spitalul Municipal Rădăuți, unde doar puțin peste jumătate din locurile în zona Covid sunt ocupate: 54 de pacienți, dintre care doi cu forme ușoare, 34 cu forme medii, 17 cu forme grave și unul cu forme critice de boală.

În ultimele 24 de ore în spitalele din județ au fost internate 21 de persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 27 de persoane declarate vindecate.Totalul pacienților cu Covid internați la această dată în spitalele din județ este de  305. La nivelul județului sunt disponibile 147 de locuri în zona Covid și 99 locuri pentru zona tampon.

În carantină se află 713 persoane, din care 104 intrate în ultimele 24 de ore și în izolare la domiciliu sunt 460 de persoane, din care 53 intrate în ultimele 24 de ore. Din cele 114 localități din județ, 15 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 13 au câte un caz, 46 au sub cinci cazuri, 28 au sub zece cazuri, iar 12 au peste zece cazuri în evoluție. La data de 4 martie sunt 869 cazuri de infecție Covid -19 în evoluție. În municipiul Suceava incidența a scăzut la 2,05 la mie, iar în județ sunt două localități în zona roșie: Poiana Stampei și Drăgoiești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numărul pacienților cu Covid din Spitalul de Urgență Suceava a scăzut la 155.
 Vizualizări articol: 1132 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Numărul pacienților cu Covid din Spitalul de Urgență Suceava a scăzut la 1550.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei