Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2020 - Anul XXV, nr. 272 (7577)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bolnavi

Creștere îngrijorătoare a numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus în județul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul cazurilor noi de coronavirus din județul Suceava a crescut îngrijorător de luni și până marți. Grupul de Comunicare Strategică a transmis că în ultimele 24 de ore în județul Suceava au fost raportate nu mai puțin de 200 de cazuri noi de coronavirus, fiind efectuate 935 de teste Covid. De duminică și până luni, în județ au fost doar 30 de cazuri noi. De precizat că rata de infectare din județul Suceava a crescut de la 2,16 la 2,21 de cazuri la mia de locuitori. Numărul total al îmbolnăvirilor cu Covid din județul Suceava a ajuns la 11.582.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, până marți, 17 noiembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 373.474 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19), iar 253.244 de pacienți au fost declarați vindecați.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 10 suceveni au fost reconfirmați pozitiv.

Până marți, 9.261 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat pe teritoriul României.

În perioada 16-17 noiembrie, ora 10:00, la nivel național au fost raportate 186 de decese, respectiv 110 bărbați și 76 femei, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui și municipiul București. Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 5 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 15 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 45 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 69 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 51 decese la categoria de peste 80 de ani. 182 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar patru pacienți decedați nu au prezentat comorbidități.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Creștere îngrijorătoare a numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus în județul Suceava.
 Vizualizări articol: 1338 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Creștere îngrijorătoare a numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus în județul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei