Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 nov 2020 - Anul XXV, nr. 263 (7568)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Coronavirus

Doar 624 de suceveni au fost testați pentru Covid, de joi până vineri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul de persoane din județul Suceava testate pentru depistarea noului coronavirus a scăzut, de la peste 1.000, săptâmăna trecută, la numai 624 în intervalul 5-6 noiembrie orele 10,00, conform informării zilnice transmise de Prefectura Suceava. Numărul total de persoane testate până în prezent în județ este de 74.508.

Până la această dată, în județul Suceava se înregistrează un număr de 7.854 de persoane declarate vindecate.

La nivelul județului, în intervalul 5-6 noiembrie orele 10,00 au fost internate 33 de persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 44 de persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 560 de pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 190 de pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 72 de pacienți sunt în zona tampon și 298 de pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). 57 de pacienți prezintă forme severe, 18 au forme grave și sunt internați în secția ATI; dintre aceștia 3 pacienți sunt ventilați mecanic.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 364 de paturi libere, din care 40 pentru pacienți Covid-19, 196 în sectorul Non-Covid și 128 pentru zona tampon. La unitatea ATI sunt disponibile două paturi libere pentru pacienți Covid. De asemenea, sunt 31 de ventilatoare libere, din care 13 pentru pacienți Covid-19.

La Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 85 de pacienți diagnosticați cu Covid-19 și două persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 28 pacienți cu Covid-19 și 3 persoane suspecte, la Municipal Vatra Dornei sunt 12 pacienți cu Covid-19 și nu sunt persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

La Spitalul Orășenesc Gura Humorului sunt internați 27 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, iar la Spitalul Boli Cronice Siret sunt internați 11 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 353, iar totalul persoanelor suspecte de infecție cu noul coronavirus este de 83.

Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări.

În carantină sunt 713 persoane și în izolare la domiciliu se află 409 persoane diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2 prin testare cu metoda RT-PCR sau cu semne şi simptome sugestive infectării cu virusul SARS-CoV-2. Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ-teritoriale, din cele 114 unități administrativ-teritoriale, 8 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 11 au câte un caz în evoluție, 34 au sub cinci cazuri în evoluție, 29 au sub zece cazuri în evoluție, iar 34 au peste zece cazuri în evoluție.

La această dată în județul Suceava sunt 1.642 de cazuri de infecție Covid -19 în evoluție.

În cursul zilei 5 noiembrie polițiștii au desfășurat activități în context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse 1.039 persoane și 132 de societăți comerciale. Au fost aplicate 145 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.100 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și neluarea măsurilor pentru diminuarea impactului riscurilor conform Legii nr.55/2020.

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, le solicită sucevenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanțarea fizică și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doar 624 de suceveni au fost testați pentru Covid, de joi până vineri.
 Vizualizări articol: 1405 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doar 624 de suceveni au fost testați pentru Covid, de joi până vineri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei