Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 77 (6787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sănătate Publică

DSP Suceava asigură permanenţa pe durata minivacanţei de Paşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava va asigura permanenţa în toate zilele minivacanţei de Paşte. Directorul executiv, dr. Cătălina Zorescu, a declarat, ieri, că au fost desemnate echipele care vor asigurata de la domiciliu permanenţa pentru a interveni prompt în cazul apariţiei unor situaţii care să reclame prezenţa inspectorilor DSP. Dr. Zorescu a afirmat că echipele de permanenţă sunt formate din inspectori ai Serviciului de Control în Sănătate Publică şi specialişti în activitatea de laborator din cadrul DSP Suceava.

În ceea ce priveşte spitalele din judeţul Suceava, directorul executiv al DSP a precizat că acestea sunt pregătite să asigure asistenţa medicală spitalicească permanent.

“Ne vom asigura ca spitalele să fie aprovizionate cu medicamente, materiale sanitare, astfel încât să putem face faţă oricăror eventuale situaţii de urgenţă”, a declarat dr. Zorescu.

Totodată, având în vedere afluxul de turişti specific sărbătorilor de Paşti în Bucovina, hotelurile, pensiunile şi restaurantele sunt controlate de inspectorii sanitari.

Inspectorul-şef al Serviciului Control în Sănătate Publică din cadrul DSP Suceava, dr. Dinu Sădean, a declarat că atenţia inspectorilor sanitari este focalizată pe unităţile de cazare şi pe cele de alimentaţie publică situate în zona mănăstirilor, dar asta nu înseamnă că cele din alte zone sunt ocolite.

Controalele vizează verificarea condiţiilor igienico-sanitare, a utilizării dezinfectantelor, a stării de sănătate a personalului de deservire şi a pregătirii acestuia în privinţa noţiunilor fundamentale de igienă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DSP Suceava asigură permanenţa pe durata minivacanţei de Paşte.
 Vizualizări articol: 4020 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DSP Suceava asigură permanenţa pe durata minivacanţei de Paşte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei