Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 nov 2017 - Anul XXII, nr. 264 (6680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pe abac

Punctele obţinute de Spitalul de Urgenţă Suceava la reacreditare încă se numără la Bucureşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS), secretarul de stat Vasile Cepoi, a participat, ieri, la Suceava, la conferinţa pe tema piciorului diabetic şi a tratamentului minim invaziv al acestuia, organizată la Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou”. Chiar dacă la conferinţă a venit în calitate de medic nefrolog, toată lumea a aşteptat cu nerăbdare ca preşedintele ANMSC să anunţe punctajul obţinut de spital, în urma evaluării pentru reacreditare. Singura informaţie pe care a comunicat-o, însă, secretarul de stat Vasile Cepoi a fost că  spitalul a fost acreditat, dar punctajul nu a fost încă finalizat. ”Încă nu s-a terminat evaluarea”, ar fi răspuns preşedintele ANMSC la întrebările unora dintre medici, pe această temă.

Potrivit unor informaţii anterioare referitoare la evaluare, standardul de calitate ridicat al Spitalului de Urgenţă Suceava a creat ”serioase probleme” altor spitale ”cu pretenţii” în a ajunge cel puţin la acelaşi nivel, astfel încât este posibil ca unele criterii să fie revizuite.

Dintre cele 2.700 de criterii prevăzute de legislaţie, Spitalul de Urgenţă din Suceava a ratat unele de genul prezenţa senzorilor la toate uşile sau prezenţa benzilor rulante pentru transportul bolnavilor de la un nivel la altul. La Suceava, la fel ca în toate spitalele publice din România, elevarea bolnavilor se face cu liftul.

Conform graficului de pe site-ul ANMCS, punctajul obţinut de Spitalul de Urgenţă Suceava ar trebui comunicat oficial în cursul acestei luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Punctele obţinute de Spitalul de Urgenţă Suceava la reacreditare încă se numără la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 2381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Punctele obţinute de Spitalul de Urgenţă Suceava la reacreditare încă se numără la Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei