Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 nov 2016 - Anul XXI, nr. 268 (6381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Continuitate

Vasile Rîmbu va candida pentru un nou mandat de manager al Spitalului de Urgenţă Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Managerul Spitalului de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, Vasile Rîmbu, va candida pentru un nou mandat la conducerea unităţii spitaliceşti. Actualul mandat îi expiră la jumătatea lunii decembrie a.c.. Întrebat, ieri, dacă se înscrie la concursul organizat de Consiliul de Administraţie al Spitalului de Urgenţă, în perioada 12-15 decembrie a.c., Vasile Rîmbu a răspuns ”desigur, doar nu abandonez la jumătatea cursei”.

Actualul manager conduce spitalul din 20 noiembrie 2008 şi de numele lui se leagă dezvoltarea spectaculoasă pe care a cunoscut-o instituţia medicală în ultimii ani, atât în ceea ce priveşte dotarea cu aparatură şi echipamente de ultimă generaţie, cât şi atragerea a aproape o sută de tineri medici specialişti, diversificarea serviciilor medicale oferite de spital, acordarea salariilor la nivelul maxim permis de lege, disciplinarea personalului etc. Tot sub conducerea sa, Unitatea de Primire a Urgenţelor a fost extinsă şi modernizată şi a demarat proiectul de extindere a secţiilor Cardiologie şi Ortopedie.

De asemenea, a reuşit să aibă o colaborare eficientă cu instituţia tutelară, Consiliul Judeţean Suceava, în administraţia PDL, PSD şi PNL.

La concursul de ocupare a postului de manager se pot înscrie candidaţii, persoane fizice care îndeplinesc cumulativ condiţiile stabilite de ordinul Ministerului Sănătăţii nr. 1082/2014, modificat cu ordinul Ministerului Sănătăţii nr. 1488/2014. Printre cerinţe se numără aceea de a fi absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic, absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului Sănătăţii, sau absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii; cel puţin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii; absenţa condamnărilor penale; apţi din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic); nu au vârsta de pensionare, conform legii.  

Concursul va avea loc la sediul Spitalului de Urgenţă. Dosarele de concurs se depun la sediul instituţiei, până în data de 5 decembrie a.c..

Temele-cadru pentru proiectul de management, bibliografia pentru concurs şi regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului sunt afişate la sediul Consiliului Judeţean Suceava, la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, pe site-urile celor două instituţii, respectiv www.cjsuceava.ro şi www.spitaluljudeteansuceava.ro, din data de 11 noiembrie a.c.. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Rîmbu va candida pentru un nou mandat de manager al Spitalului de Urgenţă Suceava.
 Vizualizări articol: 2961 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vasile Rîmbu va candida pentru un nou mandat de manager al Spitalului de Urgenţă Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei