Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mai 2016 - Anul XXI, nr. 109 (6222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

DSP Suceava a început distribuirea laptelui praf pentru bebeluşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tranşă de 3.782 de cutii de lapte praf pentru bebeluşi a început să fie distribuită de Direcţia de Sănătate Publică Suceava către primăriile din judeţ care au solicitat. Directorul adjunct al DSP Suceava, dr. Cătălina Zorescu, ne-a declarat, ieri, că finanţarea primită de la Ministerul Sănătăţii pentru prima parte a acestui an în vederea derulării programului este de 152.000 de lei, sumă pentru care s-a încheiat contract de livrare în mai multe tranşe a cantităţii de 11.282 de cutii a 400 de grame.

Conform reglementărilor legale, fiecare sugar cu vârsta între 0 şi 12 luni poate beneficia de 7 până la 9 cutii de lapte praf, dacă se încadrează în criteriile medicale cerute.

Dr. Zorescu a precizat că în cadrul programului criteriile de acordare sunt cele medicale, nu sociale, pe baza reţetei de la medicul de familie.

Primăriile care intră acum în program sunt cele din Adâncata, Dărmăneşti, Dumbrăveni, Moara, Grăniceşti, Mitocu Dragomirnei, Drăguşeni, Stulpicani, Valea Moldovei, Șerbăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Vama, Gălăneşti şi Voitinel. Media este de 10 baxuri (200 de cutii)/ primărie. Câmpulung Moldovenesc are cantitate dublă.

În anul 2015, numărul total de cutii de lapte praf a fost de 29.980, iar cel al beneficiarilor - 2.274 de bebeluşi. Suma alocată programului pentru întregul an 2015 a fost de 421.974 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DSP Suceava a început distribuirea laptelui praf pentru bebeluşi.
 Vizualizări articol: 2514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DSP Suceava a început distribuirea laptelui praf pentru bebeluşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tarta rapidă cu șarlotă Este foarte ușor de făcut această tartă, necesită ingrediente puține și prepararea ei este rapidă. Este un desert ideal pentru o masă obișnuită în familie, dar dacă este decorată inspirat, poate servi cu succes drept minunată surpriză dulce și... Citeşte