Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 apr 2016 - Anul XXI, nr. 80 (6193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou”

Doctorul Raed Arafat inaugurează astăzi noua Unitate de Primiri Urgenţe -SMURD Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noua Unitate de Primire a Urgenţelor (UPU) – SMURD din cadrul Spitalului de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava va fi inaugurată, astăzi, de conducerea spitalului, a instituţiei tutelare - Consiliul Judeţean –  şi de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din România, dr. Raed Arafat.

După recepţia oficială a investiţiei, astăzi după-amiază şi toată ziua de mâine sucevenii sunt invitaţi de conducerea spitalului să vină să vadă ce s-a realizat la UPU-SMURD. ”Îi invităm să vină să vadă rezultatul muncii noastre de un an, să vadă ce s-a făcut cu banii lor. Este un proiect pentru comunitate, făcut cu bani publici şi oamenii trebuie să vadă cum au fost folosiţi aceşti bani”, ne-a declarat, ieri, managerul spitalului, Vasile Rîmbu.

Cele două Zile ale Porţilor Deschise fac parte din campania declanşată de managerul Vasile Rîmbu, de promovare a respectului, atât prin atitudinea angajaţilor spitalului faţă de pacienţi, cât şi prin cea a pacienţilor şi familiilor lor faţă de actul medical şi cei care îl acordă.

Transferul activităţii UPU în noul spaţiu se va efectua în cursul nopţii de miercuri, astfel că de joi aceasta va fi deschisă urgenţelor.

Cei care nu vor ajunge astăzi şi mâine să vadă integral investiţia de la spital vor avea posibilitatea să vizioneze un film de prezentare a UPU, care va rula pe un monitor ce va fi amplasat  în sala de aşteptare adulţi. La UPU - pediatrie pe un monitor similar vor fi desene animate, iar în holul principal al spitalului se vor difuza clipuri de prezentare a secţiilor din spital şi a activităţii medicale din acestea.

Mai menţionăm că în Spitalul de Urgenţă Suceava accesul în secţii va fi permis numai cu papuci şi halat de unică folosinţă pentru o păstrare cât mai riguroasă a stării de igienă.

Programul de vizită a pacienţilor, în timpul săptămânii, este în intervalul orar 15.00-18.00. Timpul pe care un vizitator îl poate petrece în salonul pacientului este stabilit, în principiu, în funcţie de specificul secţiei. Măsura este atât în interesul bolnavului, cât şi al aparţinătorilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doctorul Raed Arafat inaugurează astăzi noua Unitate de Primiri Urgenţe -SMURD Suceava.
 Vizualizări articol: 5752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 12 voturi
Doctorul Raed Arafat inaugurează astăzi noua Unitate de Primiri Urgenţe -SMURD Suceava5.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Inaugurare megalocomunista...... trimis de
( 5 apr 2016, 13:28:38
Toata lumea drepti, spalam pavele, vopsim iarba, nu intra nimeni, nu iese nimeni, personalul de paza se poarta ca si cum ar fi din SPP.... Ce sa mai, nu ne vom debarasa niciodata de aceste practici comuniste. Rusine celor care ne conduc si rusine noua pentru ca nu luam atitudine......
2.   Mai Grigorie trimis de
( 5 apr 2016, 18:08:28
Daca se face un spatiu modern pentru UPU nu este bine ,....sant comunisti daca nu se face nimic sant liberali

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocinei cu ceapă Sunt o versiune a tocineilor bucovineni obișnuiți, dar pentru unele persoane, care nu suportă gustul pur de cartof, sunt preferați.Avem nevoie de:4-5 cartofi mari, o ceapă mică tocată, 1-2 ouă, o lingură bună de smântână grasă, o... Citeşte