Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mar 2015 - Anul XX, nr. 67 (5879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concurs

Medic nou la Laboratorul de Anatomie Patologică de la Spitalul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Laboratorul de Anatomie Patologică al Spitalului Suceava are un nou medic, după concursul organizat săptămâna trecuta, la sediul unităţii sanitare. Este vorba de dr. Didina Luminiţa Mireanu, care a obţinut 184,85 puncte, punctajul minim fiind 60 şi cel maxim 200.

Medicul a fost declarat admis la cele trei probe, scrisă, orală şi practică, ultima având două componente, respectiv examen histopatologic şi prezentarea unui procedeu tehnic.

La concursul pentru ocuparea postului vacant de medic la Laboratorul de Anatomie Patologică au mai candidat doi medici. Ceilalţi medici care au intrat în competiţie sunt Ana Munteanu şi Elena Adinisia Paraschiv, care au obţinut 175,7 şi respectiv 172,96 puncte.

Laboratorul de Anatomie Patologică a fost recompartimentat şi extins în toamna anului trecut, iar numai lucrările de reparaţie care să-l transforme într-un spaţiu modern şi adaptat activităţii specifice au costat 136.959 de euro. La această sumă s-a adăugat şi investiţia în dotare, care s-a ridicat la nu mai puţin de 191.902 euro. După reabilitarea din toamna anului trecut, laboratorul de anatomie patologică are un sector de lucru cu pacienţii şi aparţinătorii şi un spaţiu administrativ, care sunt separate de compartimentele în care se desfăşoară activităţile specifice laboratorului. Pe de altă parte, serviciul prosectură a fost complet separat de laboratorul de histopatologie şi citologie, cu acces separat pentru personal şi pentru cadavre.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medic nou la Laboratorul de Anatomie Patologică de la Spitalul Suceava.
 Vizualizări articol: 1967 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Medic nou la Laboratorul de Anatomie Patologică de la Spitalul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei