Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 feb 2010 - Anul XV, nr. 42 (4333)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Remedii naturiste

Kombucha - calea spre o sănătate perfectă

Kombucha este o colonie de bacterii care transformă clasica băutură de ceai într-o băutură efervescentă cu un gust asemănător cidrului.

Tehnologia de obţinere a ceaiului Kombucha este foarte simplă şi ieftină, permiţând obţinerea unui produs terapeutic cu multe efecte benefice pentru sănătate.

Când consumaţi Kombucha, ea adaugă enzimele sale vii la sistemul dumneavoastră digestiv şi de aceea mulţi oameni simt o "explozie de energie" şi o "senzaţie de bunăstare".

De asemenea, ajută digestia şi asimilarea substanţelor hrănitoare din alimentele pe care le mâncăm, adăugând enzime naturale.

 

Efectele asupra organismului

La solicitarea mai multor cititori prezentăm efectele pe care le produce Kombucha asupra organismului, aşa cum sunt ele raportate de unii consumatori: ajută la curăţarea colonului şi a vezicii biliare, ajută la obţinerea unei digestii sănătoase, îndepărtează colita şi crampele stomacale, opreşte diareea neinfecţioasă, reglează apetitul si reduce ţesutul adipos, ajută în tratamentul artritei şi gutei, are efect de remisiune a lupusului, îmbunătăţeşte vederea şi ajută la vindecarea de cataractă şi glaucom, eliminarea unor simptome ale diabetului zaharat şi ale sclerozei multiple în plăci, ajută la eliminarea congestiilor căilor respiratorii, măreşte energia corpului, elimină multe toxine din corp, ajută la reducerea dependenţei de alcool, curăţă acneea, psoriazisul şi alte boli ale pielii (eczeme) şi înfrumuseţează pielea, îngroaşă părul şi întăreşte unghiile, îmbunătăţeşte simţul mirosului, ajută la îndepărtarea stresului şi a insomniei, acţionează ca un laxativ uşor, ajutând la evitarea şi eliminarea constipaţiei, măreşte impulsul sexual, previne şi vindecă infecţiile vezicii urinare, alină arsurile datorate focului şi cele datorate expunerii prelungite la soare, opreşte durerile menstruale puternice.

 

Remediu natural, ieftin şi la îndemână

Imediat ce începeţi să cultivaţi ceaiul Kombucha va fi suficient să urmaţi paşii tehnologici şi să faceţi rost în plus de: un borcan de sticlă de cinci litri asemănător cu cel pentru murături, de ceai negru sau verde, zahăr alb, oţet alimentar sau o cantitate de lichid deja transformat, tifon, pâlnie şi apă.

Restul informaţiilor ce vă sunt necesare pentru a produce această băutură, le puteţi primi de la cei care vă furnizează colonia de bacterii (Kombucha).

Acest remediu natural, ieftin şi la îndemână vă poate ajuta din plin atât în tratamentul multor afecţiuni cât şi în menţinerea unui organism în formă şi sănătos.

Mihai MOISOIU

Terapeut – terapii alternative

www.nearyou.eu

Telefon: 0753937223

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kombucha - calea spre o sănătate perfectă.
 Vizualizări articol: 1960 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Kombucha - calea spre o sănătate perfectă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei