Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 iun 2009 - Anul XIV, nr. 145 (4131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Medicină alternativă

Remedii pentru bronşita virală

Bronşita virală este o infecţie şi inflamaţie a bronhiilor, însoţite de tuse şi febră, ce poate fi tratată cu succes folosind plante medicinale sub formă de tincturi, uleiuri volatile, pulberi.
În cele ce urmează vom prezenta o serie de remedii cu efect antibiotic, mai puţin cunoscute publicului larg, dar extreme de eficiente în tratament: ulei esenţial, natural de arbore de camfor (sau cimbrişor sau niaouli sau Eucalyptus globulus): 3 picături într-o linguriţă de miere, de 3-5 ori pe zi, tinctură de Echinaceea: 30 de picături în apă de 6 ori pe zi. Extract de sâmburi de grepfrut: o doză zilnică (½ picătură per kg de greutate a corpului) , împărţită în 3 porţii, într-un pahar cu apă, ulei esenţial, natural de Eucalyptus radiata (sau palmarosa sau arbore de camfor): 10 picături într-o lingură de ulei de migdale dulci, aplicate prin ungere în zona toracică, de 3 ori, în prima zi, apoi în restul zilelor de 2 ori. Tinctură de leurdă, 30 de picături, în ½ pahar cu apă, de 4 ori pe zi, la ore fixe. De la primele simptome de instalare ale afecţiunii: se pun 5 picături de ulei esenţial, natural de niaouli, amestecate cu câteva picături de ulei de migdale dulci, pe plica cotului stâng, care pătrund în piele ajutate de faţa interioară a articulaţiei mâinii drepte, ce execută 5-6 mişcări circulare. Aceeaşi operaţiune pe plica cotului drept. Se aplică la fiecare 20 de minute în primele 2 ore, apoi,de 5 ori pe zi. Pulberi de plante, administrate sublingual (1 gram de amestec ţinut sub limbă 15 minute şi apoi, se înghite cu puţină apă - de 4 ori pe zi la ore fixe): bakuchi (Psoralea corylifolia), pulbere de seminţe măcinate, Kancola (Piper cubeba), pulbere de fructe uscate, Lemn dulce Indian (glzcyrrhiza glabra), pulbere de rădăcină uscată, mahabala (Sida rhombifolia), pulbere de rădăcină uscată, Tejapata (Cinnamomum tamala), pulbere din scoarţă uscată, Tulsi (Ocimum sanctum), partea aeriană, pulbere, Vidanga (Embelia ribes), pulbere de seminţe uscate.
Toate aceste pulberi, proaspăt măcinate (a se avea în vedere să nu fie măcinate de mai mult de 20 de zile faţă de momentul administrării), se amestecă, punând 1 gram din fiecare pulbere, într-un borcan de sticlă cu capac şi se administrează după cum a fost prezentat mai sus, neconsumându-se nimic o jumătate de oră înainte şi după administrare. Este indicat ca remediile prezentate mai sus, să aibă una din administrări, în intervalul de timp: 3 – 5 noaptea (perioadă de circulaţie maximă a energiei prin Meridianul Plămân) şi să nu se poziţioneze nici o administrare în intervalul de timp: 15 – 17 ziua (perioadă de circulaţie minimă a energiei prin acelaşi meridian). De asemeni, în perioada de timp optimă, prezentată mai sus, concomitent cu utilizarea sublingual, a pulberilor, se va aplica o microsecvenţă de reflexoterapie, începând cu talpa piciorului stâng, şi continuând cu cel drept, după cum urmează: 5 minute, zonele reflexe, rinichi, ureter, vezică urinară, 6 minute, zona reflexă a plămânilor, 5 minute, zonele reflexe ale sistemului limfatic (16 minute – picior stâng, 16 minute - picior drept).
Remediile prezentate mai sus, trebuie utilizate DOAR sub îndrumarea şi supravegherea unui terapeut specialist, ele fiind o alternativă la tratamentele naturiste clasice putând fi utilizate acolo unde acestea se dovedesc ineficiente.

 

 

MOISOIU TRAINING METHODS

Psiholog - psihologia muncii – organizaţională.
- psihologia transporturilor.
Trainer style life
Terapeut – terapii alternative
E-maill: training.reality@gmail.com
Telefon: 0753937223

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Remedii pentru bronşita virală.
 Vizualizări articol: 657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Remedii pentru bronşita virală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei