Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 apr 2016 - Anul XXI, nr. 98 (6211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șnițel din soia texturată (de post)

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Înlocuiește cu succes un șnițel din piept de pui. Chiar cu atât succes, încât uneori se confundă cu ușurință. Este ușor de pregătit și nu necesită abilități deosebite pentru o reușită totală.

Avem nevoie de:

12 bucăți plate de soia texturată uscată, un cub de concentrat de legume,  o cană faină albă, jumătate de cană pesmet, apă minerală, vegeta de legume, piper, sare, cimbru uscat, 2-3 linguri muștar, ulei pentru prăjit

Preparare:

Punem la fiert 2 litri de apă cu cubul de concentrat de legume sau puțină vegeta. Când clocotește, punem bucățile de soia uscate și le lăsăm la fiert 30 de minute. Le scurgem de zeamă, le lăsăm să se răcească aproape complet și le stoarcem ușor, presând între palme fiecare bucată. Separat amestecăm făina cu câte puțină apă, sare și piper după gust, până obținem o pastă de consistența smântânii care curge. Ungem fiecare bucată de soia cu puțin muștar pe ambele părți, presărăm câte puțin cimbru uscat. Încingem bine în tigaie uleiul pentru prăjit. Trecem fiecare bucată de soia prin sosul de făină și apoi prin pesmet și le prăjim în uleiul încins până devin aurii. Le scoatem pe un șervețel de hârtie, pentru a elimina excesul de ulei. Le putem servi calde sau reci, cu garniture diferite sau cu salate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șnițel din soia texturată (de post).
 Vizualizări articol: 8494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Șnițel din soia texturată (de post)5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Șnițel din soia texturată (de post) Înlocuiește cu succes un șnițel din piept de pui. Chiar cu atât succes, încât uneori se confundă cu ușurință. Este ușor de pregătit și nu necesită abilități deosebite pentru o reușită totală.Avem nevoie de:12 bucăți plate de... Citeşte