Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 aug 2016 - Anul XXI, nr. 180 (6293)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răsplată

Premii de 1.600 de lei la concursul de toacă ”Răsună toaca-n cer” de la Rotunda - Liteni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suma destinată premierii câştigătorilor celei de-a VI-a ediţii a concursului de toacă ”Răsună toaca-n cer” se ridică la 1.600 de lei şi este alocată în acest an de Centrul Cultural Bucovina (CCB). Concursul este organizat de Parohia Adormirea Maicii Domnului şi Sf. Andrei Rotunda – Liteni, duminică, 7 august, începând cu ora 16.00. Preotul paroh Mihai Ursuleasa ne-a declarat că în concurs se pot înscrie copii începând cu vârsta de 3 ani, până la elevi de liceu, elevi de la şcolile de arte şi meserii şi studenţi, din parohiile judeţului Suceava, dar şi din alte judeţe. Potrivit preotului, la ediţiile anterioare ale concursului, alături de copiii şi tinerii din judeţul Suceava au participat şi elevi din judeţele Iaşi, Botoşani şi Neamţ, care sunt aşteptaţi să se înscrie şi în acest an.

”Răsună toaca-n cer” are patru secţiuni: copii 3-6 ani, elevi clasele I-IV, elevi clasele V-VIII şi elevi de liceu/elevi la şcoli de arte şi meserii/studenţi. Din juriu fac parte dr. muzicolog Constanţa Cristescu, consultant artistic muzicologie la Centrul Cultural Bucovina, diaconul Ciprian Ursuleasa şi teologul Florin Luncariu.

 

Marele Premiu este de 300 de lei

Dr. Constanţa Cristescu ne-a declarat că la fiecare categorie de vârstă se vor acorda trei premii şi câte o menţiune, iar Marele Premiu, în valoare de 300 de lei, îl va primi cel mai bun concurent, indiferent de vârstă. De asemenea, dr. Cristescu a precizat că valoarea celorlalte premii depinde de numărul de participanţi de la fiecare secţiune şi de valoarea acestora, sumele putându-se redistribui dacă la o categorie nu se acordă un premiu. ”Avem maleabilitate în redistribuirea sumelor”, a arătat dr. Cristescu.

Este pentru prima dată când CCB finanţează premiile la concursul de toacă de la Liteni, după ce pe cel similar de la Dumbrăveni l-a finanţat în 2016 pentru al doilea an consecutiv. ”Anul trecut am fost în juriu la acest concurs şi am considerat că merită să-l sprijinim financiar. Atât cel de la Dumbrăveni, cât şi cel de la Liteni sunt două festivaluri care merită o atenţie deosebită şi merită promovate”, a apreciat muzicologul.

Înscrierea copiilor şi tinerilor în concurs se face la numărul de telefon 0744 778 371, pr. Mihai Ursuleasa, până duminică, 7 august, la ora 15.00.

”Evenimentul se va derula cu binecuvântarea ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, şi cu sprijinul Primăriei Liteni, prin primar Tomiţă Onisii, al stavroforei Marina Ţurcanu, stareţa Mănăstirii Probota, al Centrului Cultural Bucovina şi al unor firme locale. Profesoara Maria Tănase din Fălticeni va fi, împreună cu grupul de copii coordonat de ea, invitatul special al manifestării culturale ce se va desfăşura duminică”, a afirmat preotul Ursuleasa. Acesta a mai spus că toţi copiii participanţi la concurs vor primi diplome şi dulciuri, iar premianţii vor fi recompensaţi şi cu medalii, pe lângă premiile în bani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii de 1.600 de lei la concursul de toacă ”Răsună toaca-n cer” de la Rotunda - Liteni.
 Vizualizări articol: 1762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Premii de 1.600 de lei la concursul de toacă ”Răsună toaca-n cer” de la Rotunda - Liteni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei