Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 62 (8286)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Un administrator silvic...”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Un administrator silvic...”

Ni se comunică că în judeţul Suceava s’ar găsi un administrator silvic care confundă casa oficiului său cu buzunarele proprii. Ni s’au arătat chiar acte doveditoare că buletinele pentru lemnele vândute nu se trec în registrele administraţiei sau se înlocuiesc prin altele în cari se indică o cantitate mai mică de lemne, pentru ca diferenţa preţului s’o împartă administratorul cu brigadierul care îl ajută. Cazul este foarte dureros, administratorul fiind român…Sperăm că dl. Director general al direcţiei fondului bisericesc va interveni cu toată energia”.

„Glasul Bucovinei”, Anul III, Martie 1920, Nr. 365.

 

„Tudorică se răzbună” (II)

„A ajuns chiar ultimul în secţie, după ce a schimbat şi două autobuze. S-a apucat repede să se dezbrace, cînd l-a şi strigat careva: Tudorică, trap la don Fane!...Fane îl luă în focuri, de cum deschise uşa biroului: De ce vii tîrziu la program domnule, Tudorică? E grevă la metrou, tov Fane, îi răspunse lăcătuşul cu jumătate de voce. Ia mai termină cu tovule, i-o tăie meşterul plin de venin. Eu ţi-am vorbit frumos, cu domnule, şi aşa să-mi spui şi tu. Ca toată lumea. Ai înţeles? Cu ochii cît cepele lui Tudorică nu-i venea să creadă ce-aude. Fără să-l lase să-şi revină, Fane îl înghesui şi mai tare. Toată lumea ştie că e azi grevă la metrou, dar numai tu ai întîrziat. Dacă se mai întîmplă, afară cu tine, neisprăvitule! N-ai înţeles nici acum că s-a terminat cu lenea, cu puturoşenia? Că ţara are nevoie de spirit revoluţionar, de exigenţă, de mai multă etică? N-ai pic de nivel politic, asta e!”

„Adevărul”, Anul I, nr. 72, Marţi 20 martie 1990.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Un administrator silvic...”.
 Vizualizări articol: 498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Un administrator silvic...”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei