Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 2 (7919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„La staţia Aviasan”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Închisori neîncăpătoare”

„Închisorile tribunalului din Suceava nu mai încap să cuprindă poporul adus cu sutele din părţile care fuseseră invadate de trupele ruseşti. Sunt mare parte Ruteni, dar şi Români, bărbaţi, femei şi copii din părţile Siretiului, Storojineţului şi Cernăuţiului, învinuiţi de a fi participat la jafurile întinse făptuite de miliţia rusească. Avem deplină încredere în organele justiţiei noastre dar ne facem datoria de a îndrepta atenţiunea asupra nenumăratelor plângeri care ni sosesc din acelea părţi, unde un larg sistem de uricioase denunţări au produs adâncă amărăciune în toate straturile populaţiunii de la ţară. Se impune înainte de toate că acţiunea instrucţiunii să fie grăbită şi ca cei deţinuţi pe nedreptul în închisoarea preventivă să fie eliberaţi, căci în nenumărate case ţărăneşti au rămas copiii lipsiţi de tată şi de mamă şi lăsaţi în plata lui Dumnezeu. Aşteptăm însă că justiţia noastră va şti să urmărească de astădată cu cuvenită asprime nu numai pe jăfuitori ci şi pe netrebnicii denunţianţi.

„Viaţa Nouă”, Anul III, nr. 146, Suceava, 1 Noemvrie 1914.     

 

„La staţia Aviasan”

Pentru ca transportul cu avionul al bolnavilor şi medicamentelor să se desfăşoare în bune condiţii şi pe timpul iernii, la staţia Aviasan din Suceava au fost luate din vreme toate măsurile necesare. Astfel, au fost pregătite avioanele pentru exploatarea de iarnă, iar personalul tehnic şi navigant a fost examinat de o comisie a Direcţiei transporturi aeriene. Numai în trimestrul al III-lea la staţia Aviasan Suceava au fost efectuate 259 ore de zbor. Tot în acest trimestru au fost transportaţi 82 bolnavi, 5 medici specialişti, 181 kg sînge conservat, însemnate cantităţi de medicamente”.

„Zori Noi”, Anul XIX, nr. 5270, Suceava, Noiembrie 1964.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „La staţia Aviasan”.
 Vizualizări articol: 705 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„La staţia Aviasan”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei