Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 26 (7638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

“Sporirea capacităţii CAF de la CCH”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Planul economic al Ţinutul Suceava”

 

Prin planul economic al Ţinutului Suceava o mare atenţiune se va da problemei transporturilor rutiere şi sume considerabile vor fi afectate pentru reparaţia şi întreţinerea arterelor de comunicaţie, ca să se recâştige timpul pierdut şi să se pună în stare de circulaţie atâtea şosele, care n’au văzut de ani nici o întreţinere. Dar preocupările de căpetenie ale Excelenţei Sale sunt creaţia şi îndeosebi creaţia de proporţii. Şi pentru anul viitor mari lucrări de artă vor fi executate în fiecare judeţ. S’a început în judeţul Câmpulung cea mai modernă şosea, care să lege oraşul Gurahumorului cu mănăstirea vestită de la Voroneţ. Va fi o mare lucrare de artă, dotată cu un pod de beton peste Moldova, care va costa 8.000.000 de lei. Întreaga lucrare va depăşi suma de 16.000.000 lei. Datorită acestor artere moderne iluminate, satul Voroneţ va lua o cu totul altă înfăţişare. Excelenţa Sa a şi dat delegaţie domnului Prefect de Câmpulung să execute exproprierea de terenuri peste care se va deschide noua arteră modernă, punându-i la dispoziţie suma de 900.000 de lei şi autorizându-l să îndeplinească formele legale de expropriere”.

„Suceava”, Anul I, nr. 5, 6 Ianuarie 1939.   

 

“Sporirea capacităţii CAF de la CCH”

 

Sfîrşitul anului 1974 a însemnat şi terminarea lucrărilor de construcţie a unui cazan, care a sporit cu 50 % capacitatea centralei de apă fierbinte (CAF) de la CCH Suceava. În proiectarea şi construcţia noului obiectiv au fost acceptate soluţii noi, care au permis reducerea preţului de cost şi realizarea unei funcţionalităţi sporite. Astfel, prin amplasarea în aer liber a cazanului, costul investiţiei a fost redus cu cca. 10 %  în comparaţie cu soluţiile clasice. Lucrarea,  care la recepţie a întrunit aprecierile favorabile ale beneficiarului, a fost executată de Şantierul 6, utilajele fiind în întregime din producţie internă”.

“Zori noi”, Anul XXIX, nr. 8234, Ianuarie 1975.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Sporirea capacităţii CAF de la CCH”.
 Vizualizări articol: 519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
“Sporirea capacităţii CAF de la CCH”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei