“Către femeile cu drept de vot la comună și județ”
„La 30 Decembrie a.c. expiră termenul de înscriere în listele electorale de la comună și județ. În aceste liste au dreptul să se înscrie următoarele categorii de femei care au împlinit 21 de ani: 1 – Femeile care posed certificate de trei clase secundare, normale, profesionale sau particulare; 2 – Funcționarele la Stat, Comună sau Județ; 3 – Văduvele de război cu sau fără știință de carte; 4 – Femeile decorate în timpul războiului; 5 – Acelea care, la promulgarea legii, făceau parte din conducerea unei societăți cu personalitate juridică în scop de revendicări sociale. Fiecare Româncă să considere ca o datorie națională de a se prezenta la urnă și a vota după înțelegere și conștiință în deplină libertate. Româncele nu-și dau seama cât rău fac abținându-se de la înscrierea pe listele electorale și deci de la vot”.
„Glasul Bucovinei”, Anul XVIII, nr. 4711, 17 Decembrie 1935.
„Brigăzi de muncă patriotică”
„Mișcarea brigăzilor de muncă patriotică cuprinde și în orașul Cîmpulung sute de tineri. Astfel, în acest an, au fost organizate 55 brigăzi UTM-iste de muncă patriotică cuprinzînd un număr de peste 1500 de tineri. Brigăzile de muncă patriotică din orașul Cîmpulung au efectuat lucrări de schimbare a cursului pîraielor Mesteacănu și Valea Seacă, au împădurit o suprafață de 70 ha teren și au participat la defrișarea a 79 ha”.
„Zori Noi”, Anul XIV, nr. 3744, Suceava, Sîmbătă 19 decembrie 1959.
„Fabrica de nutrețuri combinate”
„De curînd în județul nostru a intrat în funcțiune un nou obiectiv industrial: Fabrica de nutrețuri combinate de la Verești. Dotată cu utilaj modern, realizat în mare parte în țară, fabrica, cu o capacitate de 120.000 tone anual, va asigura o parte din furajele necesare unităților din sectorul zootehnic al agriculturii”.
„Zori Noi”, Anul XXVI, nr. 7460, Suceava, Marți 14 decembrie 1971.