Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 4 (7005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

7 Ianuarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

“Ultimele informaţiuni”

Un comerciant din Rădăuţi a fost arestat de cătră inspectorul din Siret pentru o contrabandă. O deputaţiune a orăşenilor nemţi-liberali din Rădăuţi a venit la dl. Dr. Rott, conducătorul partidului nemţilor - liberali din Cernăuţi pentru - ca să mijlocească punerea în libertate a respectivului, declarându-i că dacă nu va fi pus în libertate ei cu toţii vor vota pentru candidatul Românilor. Bietul Dr. Rott a intrat în mare încurcătură căci puterea sa nu merge până acolo ca să poată pune în libertate şi pe contrabandiştii arestaţi”.

“Gazeta Bucovinei”, Anul II, Nr. 17, 27 februarie (10 martie)1892.

 

“Mişcarea populaţiei în cursul lunii Februarie 1939”

“În cursul lunii Februarie a.c., la oficiul de stare civilă a primăriei Suceava s-au înregistrat următoarele: căsătorii 10, născuţi 14 dintre care 4 morţi, morţi 20. La schimbări de cult s’au operat: 2 armeni la ortodox- români, 8 romano - catolici la ortodox - români, 13 greco - catolici la ortodoxism, 1 greco - catolic la romano -catolici”.

“Suceava”, anul I, numărul 61, 17  martie 1939.

 

“Prima plută din acest an”

Deschiderea la timp a campaniei de plutărit din acest an a constituit obiectul unei neobosite activităţi din partea unităţii de plutărie din Vatra Dornei. Peste 400.000 lei au fost investiţi în scopul efectuării unor importante lucrări hidraulice, de amenajare a rîurilor Dorna şi Bistriţa. Printre acestea se numără construirea unui baraj la Coşniţa, reparaţiile radicale de la alte 3 baraje, etc. Paralel cu lucrările de amenajare s-a transportat în schele peste 75 la sută din cantitatea totală de lemn ce urmează a fi plutărită. Toate acestea au permis ca, în ziua de 27 februarie, o plută de 80 m.c. să pornească din schela Secu spre combinatul <Bernat Andrei> din Vatra Dornei. În dimineaţa zilei de 28 februarie, lemnul transportat pe această plută a intrat în prelucrare”.

“Zori Noi”, Organ al Comitetului Regional PMR Suceava şi al Sfatului Popular Regional, Anul XI, nr. 2884, sîmbătă 2 martie 1957.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 7 Ianuarie.
 Vizualizări articol: 1211 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
7 Ianuarie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei