“Seara muzicală a «Reuniunii de cîntare Ciprian Porumbescu» în Suceava”
“În fine ni-a fost dat și nouă Românilor Suceveni să petrecem câteva ore plăcute de viață românească. Și era timpul suprem,căci atât aici cât și în mai toate orașele țării noastre restimpurile sunt din nefericire prea lungi, în cari puțina conștiință națională ce-o mai avem doarme somn greu de earnă. Ca Român bun am îndrăgit întotdeauna tot ce e românesc iar ce este străin de sufletul românului m’a lăsat neputincios și rece. Adeseori îmi văd dispărând orice semn de viață românească din jur de mine; însuși graiul românesc pare a fi pierdut… și atunci devin trist, ear gându-mi pribegește la frații mei care duc un trai mai românesc. Acum când primăvara își anunță prin ghiocei venirea, o adiere duioasă de cântec românesc vine să deștepte în inimile noastre amorțite fiorul unei vieți noue. E glasul dulce al «Reuniunii Ciprian Porumbescu». Pentru prima dată s-a produs reuniunea suceveană în public, Joi la 24 Martie a.c. cu o serată musicală. Programa a constat numai din piese românești”.
“Deșteptarea”, Foia partidului poporal național, Anul XII, Nr. 23, 31 martie 1904.
„Buhai de prăsilă”
„În acest războiu am pierdut vitele cele mai frumoase. Gospodarii noștri au fost deprinși să vadă în ograda lor vite mai de soiu decât în alte părți și-i era mai mare dragul să îngrijească de dânsele. În vremea din urmă se simte o mare nevoie de buhai buni. Și stăpânirea de mult se gândește de unde i-ar putea aduce. Zilele trecute s’a prezentat o deputățiune de țărani din Vatra Dornii la Secretariatul de Agricultură și a adus la cunoștință că în Bistrița s’ar găsi de vânzare vreo 50 de buhaieși tineri de un an”.
“Glasul Bucovinei”, Anul III, nr. 381, Cernăuți, Sâmbătă 20 Martie 1920.
„O donație de cărți pentru biblioteca UTM Suceava”
„Pentru a mări numărul volumelor din biblioteca organizației UTM Suceava și a pune astfel la dispoziția tinerilor cît mai mult material politic și ideologic care să-i înarmeze în învățătura Partidului, tînărul muncitor tipograf Constantin Marmeliuc a donat bibliotecii organizației cărți și broșuri în valoare de 515 lei, din propria sa bibliotecă”.
„Lupta poporului”, Cotidian de informații și atitudine democratică, Anul III, Nr. 501, 24 Martie 1949.