Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 113 (8337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mirela Adomnicăi, alături de elevii Colegiului Național „Nicu Gane” din Fălticeni care au vizitat Palatul Parlamentului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, i-a însoțit pe elevii a două clase de la Colegiul Național „Nicu Gane” din Fălticeni într-o vizită pe care aceștia au făcut-o la Palatul parlamentului în cadrul „Săptămânii Altfel”. Mirela Adomnicăi a povestit că s-a întâlnit întâmplător în trenul spre București cu elevii de clasa a VI-a și a IX-a de la Colegiul Național ”Nicu Gane” din Fălticeni, care mergeau în excursie în Capitală, una dintre profesoare spunându-i că a încercat fără succes să obțină o programare pentru a vizita Palatul Parlamentului. „Am luat legătura cu domnul senator Ioan Stan și cu sprijinul dumnealui am reușit să le facem o bucurie copiilor. Marți ne-am văzut la Parlament, unde copiii au avut parte de un tur ghidat. Spre deosebire de alte grupuri, a remarcat chiar ghidul, elevii de la Fălticeni au făcut mai puține selfie-uri și mai multe fotografii cu sălile vizitate și au pus multe întrebări despre comunism. Isteți și curioși. Pentru că nimic nu e întâmplător în viață, cred că nici întâlnirea din tren n-a fost întâmplătoare. Poate că o impresie, o emoție trăită în timpul vizitei, o amintire pe care au luat-o cu ei acasă, la Fălticeni, va influența viața a cel puțin unuia dintre ei. Le doresc mult succes în tot ce îi așteaptă și cred că ne vom mai întâlni.
Pentru că, nu-i așa, nimic nu e întâmplător”, a transmis Mirela Adomnicăi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mirela Adomnicăi, alături de elevii Colegiului Național „Nicu Gane” din Fălticeni care au vizitat Palatul Parlamentului.
 Vizualizări articol: 2005 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mirela Adomnicăi, alături de elevii Colegiului Național „Nicu Gane” din Fălticeni care au vizitat Palatul Parlamentului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei