Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 dec 2020 - Anul XXV, nr. 284 (7589)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Viitor sumbru

”<Eficientizarea> sistemului bugetar brevetată de PNL se traduce prin concedieri și reduceri salariale”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Octavian Ilisoi, candidatul Pro România Suceava pentru un post de senator, a dorit să le atragă atenția românilor la ce îi va aștepta după scrutinul din 6 decembrie dacă vor alege să meargă pe mâna PNL și USR-PLUS.

”Declarațiile prim-ministrului Ludovic Orban nu lasă loc de interpretare. Acea <eficientizare> a sistemului bugetar despre care a pomenit la un post național de televiziune se traduce prin concedieri, care cel mai probabil se vor produce după 1 ianuarie 2021. Asta înțeleg cei din actualul Guvern și cei care îi susțin prin modernizarea României. Reducerile de salarii și concedierile sunt <cadourile> pe care românii le vor primi la scurt timp după alegeri”, a menționat Octavian Ilisoi.

Candidatul Pro România Suceava pentru un loc de senator spune că acesta va fi doar începutul unui șir întreg de amputări pe care PNL și USR-PLUS le pregătesc pentru anul următor, dar pe care în acest moment le țin sub tăcere.

”Declarația despre concedierile din sectorul bugetar cred că a fost o păsărică scăpată de premierul Orban. În realitate, acest Guvern toxic pentru România pregătește mult mai multe măsuri de austeritate. Cu scuza că pandemia a răvășit România se vor tăia fonduri de la educație, de la investiții, de la turism și de la agricultură. Practic, celor de la PNL nu le va scăpa nimic din ceea ce pot tăia, iar totul este pentru că au gestionat foarte greșit actuala criză sanitară, pe care au toate șansele să o transforme și într-o criză economică majoră. În cazul în care aveți <inspirația> să votați cu PNL sau cu USR-PLUS veți avea parte de un set complet de măsuri de austeritate și amputări”, a mai precizat Octavian Ilisoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului sistemului bugetar brevetată de PNL se traduce prin concedieri și reduceri salariale”.
 Vizualizări articol: 1824 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
sistemului bugetar brevetată de PNL se traduce prin concedieri și reduceri salariale”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei