Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 sep 2020 - Anul XXV, nr. 229 (7534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dorință de schimbare

Surpriză mare la Salcea, unde alegătorii au votat cel mai tânăr primar din județ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Surpriză mare înregistrată în lupta pentru ocuparea fotoliului de primar la Primăria orașului Salcea, unde Ezekiel Belțic, un tânăr de 26 de ani, l-a învins pe Ilie Lungu (PNL), aflat în fruntea primăriei timp de patru mandate consecutive. Din dorința de schimbare, acest tânăr ambițios venit de la un partid fără notorietate, Partidul Alternativa Dreaptă, a candidat împreună cu echipa sa, dând peste cap toate pronosticurile și calculele făcute de analiști. Pentru funcția de primar a obținut peste 50% din voturile exprimate, devansându-l cu aproape 1.500 de voturi pe Ilie Lungu, iar echipa sa de la Alternativa Dreaptă are majoritate în Consiliul Local Salcea, după ce prezența la vot a fost de 53,09%, cu 4.271 de voturi exprimate.

Proaspătul primar al orașului Salcea, Ezekiel Belțic, a fost încrezător în propriile forțe și ale echipei pe care a condus-o în campania electorală, sperând cu tărie într-un rezultat favorabil de peste 50 de procente la alegerile din 27 septembrie. Dorința oamenilor de schimbare s-a dovedit mare la Salcea, iar el a avut toată încrederea în voturile date de alegătorii orașului și în privința obținerii unei majorități a Partidului Alternativa Dreaptă în Consiliul Local, majoritate care îi putea permite implementarea proiectelor din programul de guvernare al acestuia. Ezekiel Belțic a ocupat în această perioadă funcția de președinte interimar al Organizației Județene Alternativa Dreaptă Suceava.

Într-o primă declarație după alegerea sa ca primar, el a spus: ”În primul rând sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru biruința acordată la alegerile de duminică. Fără ajutorul Lui nu reușeam să devin edilul orașului Salcea și echipa Partidului Alternativa Dreaptă să obțină majoritate în Consiliul local.

Mulțumesc de asemeni întregii familiei pentru că m-a susținut și mi-a fost alături din prima zi de candidatură, mulțumesc tuturor colegilor din echipă deoarece au crezut în intențiile mele, au acceptat de bună voie să se alăture proiectului de schimbare a orașului Salcea și s-au implicat în campania electorală, precum și celor care au venit la vot din străinătate, astfel încât și la Primăria Salcea să existe respect, bun-simț și educație.

În calitate de primar al orașului Salcea voi colabora în manieră corectă și cinstită cu toți consilierii locali ai orașului Salcea, indiferent din partea cărui partid au obținut mandatul, precum și cu toți aleșii locali ce vor câștiga mandatele ca urmare a alegerilor din data de 27 septembrie 2020 în celelalte Unități Administrativ Teritoriale din județul Suceava. Totodată, voi coopera în limitele adevărului și dreptății cu Consiliul Județean Suceava și cu celelalte instituții ale statului român.”

Ezekiel Belțic a absolvit Colegiul ”Dimitrie Cantemir” din Suceava în anul 2013  și apoi Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A lucrat în învățământ și apoi ca economist în cadrul unui societăți comerciale din Suceava.

Proiectele promise de el și întreaga echipă se regăsesc pe site-ul www.ezekiel.ro,

El îi asigură pe toți locuitorii orașului Salcea că va fi “Omul tău din Primăria Salcea”, iar colegii vor fi „Echipa ta din Primăria Salcea”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Surpriză mare la Salcea, unde alegătorii au votat cel mai tânăr primar din județ.
 Vizualizări articol: 3597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Surpriză mare la Salcea, unde alegătorii au votat cel mai tânăr primar din județ5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei