Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 sep 2020 - Anul XXV, nr. 229 (7534)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Continuitate

Gheorghe Cătălin Coman rămâne primarul municipiului Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În municipiul Fălticeni s-au prezentat la urne, la alegerile locale de duminică, 27 septembrie, 11.210 persoane cu drept de vot dintr-un număr total de 25.895 de alegători înscriși în listele electorale din Circumscripția electorală Fălticeni. Aceștia și-au exprimat opțiunile electorale pentru alegerea primarului, Consiliului Local, președintelui Consiliului Județean și Consiliului Județean.

Pentru alegerea primarului au fost 10.971 de voturi valabil exprimate. 7.634 (69,58 %) de fălticeneni și-au dorit ca profesorul Gheorghe Cătălin Coman (PSD) să rămână la cârma orașului pentru al treilea mandat, 1.505 voturi (13,72 %) au fost în favoarea lui Ionel Vasiliu (PNL), 1.351 de alegători (12,31 %) l-au votat pe Gheorghiță Mîndruță (Alianța USR - PLUS). 159 de voturi (1,45 %) a primit Gheorghe Aldea (PMP), 153 de voturi (1,39 %) i-au fost acordate lui Ioan Ilișescu (Pro România), 121 (1,1%) lui Marius Amariei (AUR), iar candidatul ALDE, Constantin Blanariu, a primit din partea fălticenenilor 48 voturi (0,44%). 219 voturi au fost declarate nule.

 

PSD are majoritate în Consiliul Local Fălticeni

În urma alegerilor locale de duminică, pentru Consiliul Local au fost exprimate tot un număr de 10.840 voturi valabile. Din cele nouă formațiuni politice care s-au înscris în cursa electorală pentru a ocupa cele 19 fotolii de consilier, doar PSD, PNL și Alianța USR- Plus vor forma deliberativul local. PSD a obținut pentru Consiliul Local voturile a 6.521 de alegători, PNL a obținut 1.914 voturi, în timp ce Alianța USR- Plus a obținut 1.352 voturi. În componența Consiliului Local Fălticeni vor fi 13 consilieri PSD, 4 consilieri PNL și 2 de la USR.

 

Mesaje de mulțumire ale candidaților PSD și PNL

Primarul reales Gheorghe Cătălin Coman a transmis un mesaj de mulțumire pe rețelele de socializare, anunțând totodată că va continua proiectele deja începute, dar și altele noi. „Dragii mei fălticeneni, vă mulțumesc pentru încredere și sprijin ! Vă mulțumesc pentru gândurile bune! Vă mulțumesc pentru tot ce am realizat împreună! Pentru prima dată după Revoluție un primar câștigă al treilea mandat! Acest lucru mă obligă să muncesc și mai mult pentru orașul nostru! Proiectele noastre continuă! Fălticeniul se dezvoltă!”, a anunțat primarul Gheorghe Cătălin Coman.

Liberalul Ionel Vasiliu și-a recunoscut înfrângerea în competiția pentru funcția de primar, simțindu-se responsabil pentru rezultatul obținut de PNL la Fălticeni. “Cred că aici, la Fălticeni, surpriza alegerilor a fost una neașteptată pentru toți sau doar pentru unii, a fost una mai mult decât dezamăgitoare, dar se pare că așa este politica, așa sunt oamenii, așa este viața. Pentru acest rezultat slab mă simt mai mult decât responsabil, este dezonorant în fața familiei, a prietenilor, a fălticenenilor, a tuturor celor ce au crezut în mine și în echipa liberală, în această șansă, fapt pentru care îmi pare sincer rău. Eu chiar am crezut și cred în continuare”, a spus Ionel Vasiliu, după aflarea rezultatelor finale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Cătălin Coman rămâne primarul municipiului Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Gheorghe Cătălin Coman rămâne primarul municipiului Fălticeni1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei