Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2020 - Anul XXV, nr. 196 (7501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Deputatul Angelica Fădor: După logica distructivă a PSD, un Guvern poate fi dărâmat săptămânal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor consideră că este inadmisibil ca PSD să forțeze limitele Constituției prin crearea unui precedent foarte periculos, acela de a vota o moțiune de cenzură în perioada vacanței parlamentare. Angelica Fădor a arătat că în Constituție se prevede clar că într-o sesiune parlamentară poate fi depusă o singură moțiune de cenzură, iar „după logica distructivă a PSD”, în timpul vacanței parlamentare pot fi convocate mai multe sesiuni extraordinare, pentru a fi depuse „după bunul plac moțiuni de cenzură”.  „Putem astfel ajunge la o situație hilară pe timpul vacanței parlamentare: săptămâna și moțiunea de cenzură! Refuz să cred că Parlamentul a ajuns un joc de popice, unde fiecare dărâmă Guvernul când dorește”, a arătat deputatul liberal. Angelica Fădor a adăugat că acesta este doar un argument pentru care Guvernul va contesta la CCR depunerea moțiunii de cenzură. Ea a solicitat PSD să aștepte decizia CCR înainte de a forța votul asupra unei moțiuni care ridică semne de neconstituționalitate.

„Ridicolul este unul evident, nu te poți juca cu stabilitatea politică a unei țări doar pentru că așa dictează interesul de partid sau interesele de grup ale PSD.  Momentul este ales din rațiuni exclusiv politice fără a ține cont în vreun fel de interesul public sau de rigorile constituționale. Mai mult, România se confruntă, ca și celelalte state ale lumii, cu o situație epidemiologică îngrijorătoare, care reclamă menținerea unei stabilități instituționale”, a precizat Angelica Fădor.

Ea a subliniat faptul că actualul Guvern PNL este preocupat de gestionarea crizei sanitare și de relansarea economică, nu de „acțiuni politice mărunte” care frământă acum un PSD aflat în situația de a pierde alegerile locale și parlamentare. „În memoria majorității românilor încă se păstrează guvernările dezastruoase pentru țară patronate de Liviu Dragnea, ai cărui pioni au ajuns nemeritat să fie premieri”, a mai spus Fădor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Angelica Fădor: După logica distructivă a PSD, un Guvern poate fi dărâmat săptămânal.
 Vizualizări articol: 784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Angelica Fădor: După logica distructivă a PSD, un Guvern poate fi dărâmat săptămânal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei