Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2020 - Anul XXV, nr. 196 (7501)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Alexandru Băișanu va candida cu sloganul „Fără hoție în Primărie!” pentru funcția de primar al Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Partidului Puterii Umaniste (social – liberal) – filiala Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a declarat că sloganul său din campania pentru câștigarea funcției de primar al Sucevei va fi „Fără hoție în Primărie!”. Alexandru Băișanu a declarat că și-a înregistrat oficial candidatura pentru Primăria Suceava, iar partidul pe care îl conduce a depus liste complete atât pentru Consiliul Local Suceava, cât și pentru Consiliul Județean. Băișanu a spus că pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, din partea PPU va candida omul de afaceri Ilie Homiuc.

Liderul PPU Suceava a spus că pe lista pentru Consiliul Local Suceava alegătorii vor regăsi prieteni, vecini, oameni la fel ca ei, candidați care au mai făcut politică, dar și tineri care au dorința de a se afirma și care vor să-și pună la dispoziție capacitatea de muncă pentru dezvoltarea orașului. „Pe listă sunt candidați din toate zonele municipiului Suceava. Sunt oameni care vor reprezenta fiecare cartier în parte și interesele dumneavoastră în Consiliul Local. La fel și la județ, acolo unde pe liste se regăsesc cetățeni, oameni, prieteni, din toate zonele județului. Toți cei care sunt pe listele de la Consiliul Local Suceava și de la Consiliu Județean din partea Partidului Puterii Umaniste (social – liberal) au în spate o experiență bogată, dar și rezultate care îi califică pentru a veni în fața dumneavoastră și a oferi soluții”, a arătat Alexandru Băișanu.

El a subliniat faptul că unul dintre criteriile cele mai importante de care s-a ținut cont la întocmirea listelor a fost moralitatea candidaților, precum și capacitatea acestora de a produce plus valoare pentru comunitățile pe care le reprezintă. „Trebuie să subliniez faptul că moralitatea a fost esențială în ceea ce privește activitatea în viitorul Consiliu Local și Consiliu Județean. Este foarte important ca fiecare dintre cei propuși pe listele de candidați să aibă o integritate morală, la fel ca dumneavoastră, cei care trăiți, munciți sau trăiți de pe urma activităților pe care le desfășurați. Fără pile, relații, șpăgi sau alte giumbușlucuri care sunt făcute de cei care au condus până în momentul de față municipiul sau județul Suceava”, a declarat Alexandru Băișanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Băișanu va candida cu sloganul „Fără hoție în Primărie!” pentru funcția de primar al Sucevei.
 Vizualizări articol: 1074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Alexandru Băișanu va candida cu sloganul „Fără hoție în Primărie!” pentru funcția de primar al Sucevei1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei