Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 117 (7118)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri europarlamentare

Eugen Tomac: "Un vot pentru PMP este o investiţie sigură pentru o mai multă integrare a României în UE"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, ieri, la Suceava, că un vot acordat la alegerile europarlamentare acestui partid reprezintă o investiţie sigură pentru o mai multă integrare a României în Uniunea Europeană. Eugen Tomac a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, că PMP este singurul partid din România care în campania pentru europarlamentare a avut un discurs pro-european. Eugen Tomac a spus că în timp ce unii au minţit populaţia, spunând că România este o colonie a UE, reprezentanţii PMP au susţinut că „este o împlinire extraordinară intrarea României în UE”. „România a reușit să se ridice la un nivel de bunăstare fără precedent de la intrarea în UE. Pe noi UE ne-a crescut”, a spus Tomac. Liderul PMP a arătat că unul dintre obiectivele viitorilor europarlamentari ai PMP va fi apărarea drepturilor celor 3,5 milioane de români plecaţi la muncă în alte ţări ale UE, dar și găsirea soluţiilor pentru a-i aduce înapoi acasă. Eugen Tomac a spus că pentru a-i putea aduce înapoi acasă pe acești români este nevoie de o mai multă integrare a României în Uniunea Europeană. „Dacă vrem mai multe locuri de muncă și mai bine plătite, dacă vrem spitale mai bune, un sistem de învăţământ mult mai bun, România are nevoie de mai multă integrare. Dacă vrem ca economia românească să fie cuplată la economia Europei, avem nevoie de spaţiul Schengen”, a declarat Eugen Tomac.

În același timp, el a spus că în momentul de faţă Uniunea Europeană are nevoie de politici responsabile, pro-europene. „Din acest motiv PMP a decis să meargă cu Traian Băsescu pe primul loc pe lista pentru alegerile europarlamentare. Este cel mai bun politician, care cunoaște cel mai bine realităţile europene. Și cel mai mare câștig în Uniunea Europeană ar fi prezenţa lui Traian Băsescu la Bruxelles. Traian Băsescu îi cunoaște pe toţi liderii europeni. Și ar fi extraordinar dacă președintele Traian Băsescu ar ajunge la Bruxelles”, a spus Eugen Tomac. Liderul PMP a subliniat că europarlamentarii PMP, în frunte cu Traian Băsescu, vor merge în Parlamentul European pentru a apăra interesele Uniunii Europene și ale României. În acest context, Eugen Tomac a spus că la alegerile europarlamentare din data de 26 mai, „un vot pentru PMP este o investiţie sigură pentru o mai multă integrare a României în UE”. El a mai afirmat că prin Traian Băsescu, vocea României la Bruxelles va fi din ce în ce mai auzită.

Pe de altă parte, Eugen Tomac a spus că europarlamentarii PMP se vor lupta pentru îndeplinirea mai multor obiective, prin acestea numărându-se și cel prin care agricultorii românii să primească subvenţii egale cu cei din Vestul Europei, dar și continuarea demersurilor pentru unirea Republicii Moldova cu România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eugen Tomac: "Un vot pentru PMP este o investiţie sigură pentru o mai multă integrare a României în UE".
 Vizualizări articol: 2633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Eugen Tomac: "Un vot pentru PMP este o investiţie sigură pentru o mai multă integrare a României în UE"1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei