Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 115 (7116)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect comun

Candidatul Pro România, Iurie Leancă, susţine construcţia autostrăzii Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iurie Leancă, candidatul partidului Pro România din Republica Moldova pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pledează pentru "uniune prin infrastructură". Conform politicianului, construcţia autostrăzii UNIRII Târgu Mureş -Iaşi-Ungheni, reconstrucţia podurilor peste Prut şi interconectarea energetică vor fi priorităţile sale principale dacă va accede în Parlamentul European.

„O autostradă care să lege Târgul Mureş de Ungheni, şi ulterior de Chişinău, ar însemna un pas uriaş pentru crearea unei infrastructuri comune. Este exact logica după care eu şi domnul Victor Ponta ne-am condus când, fiind prim-miniştri, am realizat un şir de proiecte în folosul cetăţenilor din Republica Moldova. Împreună, în 2014 am realizat primul proiect comun de anvergură: construcţia  gazoductului Iaşi-Ungheni, şi tot împreună vom pune umărul la dezvoltarea a câtor mai multe proiecte, astfel încât să continuăm unirea şi prin interconectarea infrastructurii celor două maluri de Prut", a declarat Iurie Leancă.

Iurie Leancă se află pe poziţia a patra pe listele Pro România, alături de Victor Ponta, comisarul european Corina Creţu şi fostul premier Mihai Tudose. În prezent, el ocupă funcţia de vicepremier pentru Integrare Europeană în Guvernul de la Chişinău.

„Faptul că sunt candidat pentru alegerile europene este o şansă şi o platformă pentru a pleda cauza Republicii Moldova la un alt nivel. Faptul că cineva de la Chişinău va ajunge în Parlamentul European, oferă nişte oportunităţi fără precedent de a prezenta problemele şi provocările cu care se confruntă Republica Moldova de pe altă poziţie. Este o şansă unică ca împreună cu colegii Pro România să pledăm pentru antrenarea Republicii Moldova pe traiectoria română”, a concluzionat Iurie Leancă.

Actualmente, candidatul Pro România desfăşoară o campanie electorală activă atât în România, cât şi în Republica Moldova, îndemnând cetăţenii români de pe ambele maluri de Prut să susţină echipa condusă de Victor Ponta.

„Fie că sunt la Iaşi, Botoşani, Piatra Neamţ, Galaţi sau la Chişinău, Cimişlia, Ialoveni, Cahul le transmit oamenilor acelaşi mesaj: aceste alegeri sunt pentru viitorul nostru comun în Europa şi întregirea neamului. Sper din tot sufletul ca şi cetăţenii din Republica Moldova să se bucure într-o bună zi de libertatea de mişcare şi de piaţa muncii a Uniunii Europene. De alegerile din 26 mai depinde componenţa Parlamentului European şi viitorul politicilor care vizează această zonă a Europei, respectiv România şi Moldova”, a punctat candidatul din partea Pro România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul Pro România, Iurie Leancă, susţine construcţia autostrăzii Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni.
 Vizualizări articol: 2458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Candidatul Pro România, Iurie Leancă, susţine construcţia autostrăzii Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei