Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 109 (7110)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Exerciţiu de sinceritate

Ioan Balan: „PSD are dreptate: România merită mai mult!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan crede că PSD a dat dovadă de o sinceritate debordantă în momentul în care a afişat sloganul pentru alegerile europarlamentare de luna aceasta.

„Trebuie să recunosc faptul că am rămas fără cuvinte văzând gestul de sinceritate extremă făcut chiar de către PSD, atunci când a scris pe toate afişele electorale <România merită mai mult!>. O ţară întreagă a fost intoxicată cu acest slogan cu care cred că suntem cu toţii de acord. România merită mai mult decât o guvernare PSD-ALDE, incompetentă, coruptă, antinaţională, antidezvoltare, prosărăcie şi orientată exclusiv către interese personale şi de grup. Să spună că România merită mai mult ar însemna că PSD nu ar fi fost niciodată la guvernare, numai că acest partid toxic, PSD, a fost peste 22 de ani la guvernarea ţării în ultimii 30 de ani. Aşadar, liderii PSD recunosc cât de toxici au fost pentru această ţară, cât de nocivi au fost pentru modernizarea şi dezvoltarea naţiunii române, cât de mult au îndepărtat România de valorile Uniunii Europene”, a opinat Ioan Balan.

Parlamentarul sucevean este de acord că România merită şcoli moderne, în care copiii să vină cu drag, merită opt spitale regionale de urgenţă pentru ca românii să aibă unde să se trateze. De asemenea, România merită mai multe autostrăzi şi drumuri rapide, dar şi căi ferate rapide şi sigure, care să contribuie la dezvoltare tuturor regiunilor ţării, mai ales a celor slab dezvoltate.

Nu în ultimul rând, România merită mai multe instituţii puternice, scoase de sub controlul factorului politic.

„Am convingerea că toţi cetăţenii români vor fi de acord că România merită mai mult, adică merită să scape de PSDragnea şi de clica din jurul său, care au dus ţara înapoi cu zeci de ani. România merită să se dezvolte şi să ofere cetăţenilor săi drumuri sigure şi rapide, şcoli performante şi spitale în care să se trateze. România merită mult mai mult decât înapoierea şi subdezvoltarea în care PSD ţine premeditat ţara”, a arătat Ioan Balan.

Acesta crede că e vremea schimbării, iar România are nevoie de un guvern liberal care va avea ca priorităţi zero: construirea, din fonduri europene nerambursabile, a Autostrăzii Moldovei, a Autostrăzii Unirii şi finalizarea Autostrăzii Transilvania, a Autostrăzii Sibiu-Piteşti şi a Autostrăzii Olteniei; în maximum doi ani, nici o şcoală cu toaletă în curte şi fără apă curentă să nu mai existe; demararea lucrărilor de construire, imediată, din fonduri gratuite de la UE, a primelor trei spitale regionale de la Iaşi, Cluj şi Craiova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: „PSD are dreptate: România merită mai mult!”.
 Vizualizări articol: 1085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Balan: „PSD are dreptate: România merită mai mult!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei