Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 85 (7086)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Ioan Stan îl întreabă pe Gheorghe Flutur de ce nu şi-a pus în practică ideile atunci când „colegii dumnealui” au fost la guvernare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, îl întreabă pe omologul său de la PNL Suceava, Gheorghe Flutur, de ce nu şi-a pus în practică ideile atunci când „colegii săi” s-au aflat la guvernare în România. Afirmaţia lui Ioan Stan a fost făcută după ce Gheorghe Flutur a propus ca proiectul pentru continuarea lucrărilor la magistrala de gaz metan de la Vatra Dornei să fie declarată prin Hotărâre de Guvern ca proiect de importanţă naţională.

„Ideea de a polemiza cu adversarii politici, atunci când sunt în joc interesele sucevenilor, îmi este complet străină. Şi doresc să reafirm că principalele repere în activitatea mea de parlamentar sunt respectarea promisiunilor electorale şi identificarea soluţiilor ce ar putea genera creşterea calităţii vieţii sucevenilor care m-au trimis în Parlamentul României”, a spus Ioan Stan.

El a declarat că acţiunile şi comunicatele de presă politice ale sale nu au atacat niciodată persoane, aşa cum afirma Gheorghe Flutur, însă, în acelaşi timp, „nu pot tolera mitomania şi demagogia acestuia”. „Dacă dumnealui crede că pentru suceveni e esenţial să ştie când sunt programate alegerile interne în organizaţiile judeţene ale partidelor politice, pentru mine este important să-i informez pe aceştia despre modul în care noi, parlamentarii PSD suceveni, reuşim să rezolvăm anumite probleme ale judeţului”, a precizat liderul PSD Suceava.

El a arătat că dacă săptămâna trecută a fost parcursă o primă etapă într-un demers legislativ, ieri, în plenul Camerei Deputaţilor, acest demers s-a finalizat. Ioan Stan a explicat că acest demers a constat în adoptarea, cu o mare majoritate, a unui amendament iniţiat de PSD, prin care social-democraţii au creat posibilitatea construirii magistralei de gaz Pojorâta-Vatra Dornei, chiar şi în situaţia existenţei unui litigiu, fapt ce poate fi verificat pe site-ul Camerei Deputaţilor. „Vreau să amintesc şi faptul că, în paralel, colegii noştri din Guvernul României desfăşoară un demers cu scop similar. Sunt fapte concrete, demonstrabile pe care le realizăm, spre deosebire de respectiva persoană care se rezumă permanent doar la expuneri de opinii şi solicitări către Guvernul României. Mă întreb că, dacă tot are aşa multe idei, de ce nu le-a pus în practică până acum cu ajutorul colegilor dumnealui care au condus România în perioada 2005-2012 şi respectiv 2016?”, a încheiat Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan îl întreabă pe Gheorghe Flutur de ce nu şi-a pus în practică ideile atunci când „colegii dumnealui” au fost la guvernare.
 Vizualizări articol: 1360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Ioan Stan îl întreabă pe Gheorghe Flutur de ce nu şi-a pus în practică ideile atunci când „colegii dumnealui” au fost la guvernare1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei