Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 199 (6909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Bogdan Gheorghiu critică dur jongleriile făcute de PSD cu pensiile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a criticat dur jongleriile făcute de PSD cu pensiile românilor. Bogdan Gheorghiu a precizat că de câteva zile, PSD „țipă din gură de șarpe” că din cauza președintelui României, Klaus Iohannis, nu se pot da pensii și salarii la rectificarea bugetară. „Două întrebări  principale se ridică pe acest subiect. Cum a calculat PSD bugetul de pensii, dacă acesta se epuizează în luna septembrie? Cum se vor dubla pensiile în 2021, dacă în prezent, nedublate, bugetul ajunge doar pentru 9 luni din an?”, a întrebat Bogdan Gheorghiu. Deputatul PNL de Suceava consideră că realitatea este că PSD a ajuns să se încurce în propriile minciuni, jongleriile cu pensiile urmărind două obiective principale, primul dintre acestea fiind mituirea unui segment de electorat care, pentru câțiva lei creștere la pensie, să accepte și să susțină „toate acțiunile de albire penală și financiară a oligarhiei PSD”. Gheorghiu susține că al doilea obiectiv al PSD este creșterea spectaculoasă a pensiilor speciale pentru diferite categorii de bugetari de lux, care duc o viață îndestulată și fără griji pe spatele bugetului public. „PSD a transformat România într-un stat oligarhic în mod abuziv, oligarhia reprezentând guvernarea statului de către un grup restrâns de persoane în interes propriu și cu ignorarea intereselor majorității populației. Oligarhia reprezintă o formă de guvernământ în care cea mai mare sau întreaga putere politică este deținută de un mic segment al societății, segment care se caracterizează prin avuție, înrudire, putere militară sau influență politică”, a explicat deputatul PNL de Suceava. Bogdan Gheorghiu a subliniat că PSD acționează absolut iresponsabil, punând o bombă cu ceas la temelia statului român, lansându-se în cheltuieli publice absolut nesustenabile pe termen mediu și lung și susținând consumul intern pe baza împrumuturilor externe ce măresc galopant datoria publică. Gheorghiu a mai adăugat că, din punctul său de vedere, PSD guvernează pe datorie, nota de plată fiind pasată guvernelor și generațiilor viitoare, principiul de bază al guvernării fiind la propriu „După noi,  potopul”. 

„Devine din ce în ce mai clar că PSD a promis marea cu sarea în campanie doar pentru a reuși prin intermediul guvernării <albirea> dosarelor penale și a averilor ilicite a marilor baroni ai politicii românești post-decembriste. Din păcate, în Anul Centenar <marea realizare> a PSD va fi demantelarea Statului Român”, a încheiat Bogdan Gheorghiu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu critică dur jongleriile făcute de PSD cu pensiile.
 Vizualizări articol: 1084 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bogdan Gheorghiu critică dur jongleriile făcute de PSD cu pensiile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei