Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 169 (6879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Politic

Silviu Cătălin Tibeică a fost ales preşedinte al Tineretului Naţional Liberal Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tinerii liberali din municipiul Rădăuți și-au constituit, la finele săptămânii trecute, noul Birou Politic Local (BPL) la nivelul municipiului, ocazie cu care a fost ales și liderul organizației locale a TNL (Tineretul Național Liberal). Mai precis, vineri seară, în cadrul întrunirii organizate în sala de ședințe de la Biblioteca Municipală „Samuil și Eugenia Ioneț”, Silviu Cătălin Tibeică a devenit președintele Organizației TNL Rădăuți, iar în calitatea de prim-vicepreședinte a fost ales Sebastian Ioan Chirilă. Funcțiile de vicepreședinte le-au revenit, după vot, lui Florin Marius Nichitean, Eduard Neacșu, Ruben Torac și lui Andrei Cenușă. Din Biroul Politic Local al TNL Rădăuți mai fac parte Cătălin Urdoi, în calitate de secretar general, Andreea Iordan – secretar general adjunct, Cristi Prelipcean, Ionuț Ciotău și Sebastian Bunzeac – membri.

Liderul TNL Rădăuți, Silviu Cătălin Tibeică, are 24 de ani și este student în cadrul Universității de medicină și Farmacie GR. T. Popa Iași – Facultatea de Medicină Dentară. La finalul întrunirii Tibeică a declarat: „Doresc să mulțumesc colegilor pentru votul pe care mi l-au acordat, urmează ca în cadrul organizației să dezvoltăm mai multe proiecte foarte ambițioase. Rog întreaga comunitate rădăuțeană să ne urmărească activitatea pentru că vom avea un cuvânt de spus, iar comozi, cu siguranță, nu vom fi”.

La ședința de vinerea trecută, alături de tinerii liberali rădăuțeni au participat Gheorghe Flutur, președintele Organizației Județene PNL Suceava, deputatul Dumitru Mihalescul, președintele Organizației Municipale PNL Rădăuți, Alexandru Salup, președinte al Organizației Județene a TNL Suceava, invitați. Tot la sfârșitul săptămânii trecute, deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, a avut o întâlnire, la Cabinetul Parlamentar din Rădăuți, cu ambasadorulRepublicii Sudan în România, Excelenţa Sa Abdelhafiz Elawad Seedahmed Alfaki, întâlnire în care au discutat despre dezvoltarea relațiilor dintre cele două state.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Silviu Cătălin Tibeică a fost ales preşedinte al Tineretului Naţional Liberal Rădăuți.
 Vizualizări articol: 2702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Silviu Cătălin Tibeică a fost ales preşedinte al Tineretului Naţional Liberal Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei