Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 47 (6757)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susţinere

Alexandru Băişanu: Să nu aruncăm cu pietre în Ministerul Afacerilor Interne

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul ALDE de Suceava, Alexandru Băişanu, consideră că structurile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne au cunoscut o îmbunătăţire a activităţii în ultima perioadă. Alexandru Băişanu a făcut aceste precizări în şedinţa de luni a Camerei Deputaţilor, în prezenţa ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan. Aceasta a fost invitată să participe în şedinţa Camerei Deputaţilor la dezbaterea „Ministerul Afacerilor Interne – între demnitari bine păziţi, poliţişti nemulţumiţi şi femei neprotejate în faţa violenţei”.

„Azi nu vă vorbeşte doar deputatul Alexandru Băişanu, ci deputatul care a avut în familie un subofiţer de pompieri. Tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească, despre care am încă vie imaginea lui în cizme şi manta şi în nări încă mai am mirosul pe care îl aducea acasă după ce venea de la o intervenţie acolo unde salva vieţi, oameni, gospodării şi aşa mai departe. Sunt convins că în Ministerul Afacerilor Interne nu discutăm doar despre un pedofil. Dumnezeu să-l ierte pentru ceea ce a făcut, iar justiţia de astăzi să-l pedepsească. Eu cred că în acest minister există oameni care îşi sacrifică cu adevărat viaţa şi oferă înapoi statului român tot ce au putut primi ei până la a ajunge în situaţia de a salva. Haideţi să nu aruncăm cu pietre, doar pentru că trebuie să aruncăm cu pietre într-un minister”, a spus deputatul ALDE de Suceava. Alexandru Băişanu consideră că una dintre dramele poporului român, inclusiv ale Parlamentului, e aceea că şi cei aflaţi în opoziţie, şi cei de la putere au dreptate. „Şi cei care spun că lucrurile nu merg, şi cei care spun că lucrurile la un moment dat într-un anumit domeniu încep să meargă. E nevoie nu doar să aruncăm cu pietre, ci să venim şi cu soluţii, indiferent în ce zonă a politicului ne-am afla. În opoziţie sau la putere”, a arătat Băişanu.

El a arătat că acelaşi minister exista şi atunci când fostul preşedinte al României „lovea cu palma peste faţă un copil”. „Şi atunci, domnilor de la PDL de atunci aţi spus că e pixelul albastru. Că preşedintele a făcut ce trebuie. Sau atunci când i-a furat telefonul unui jurnalist s-a spus că asta e, lasă că e bărbat. Şi prin comparaţie am să vă arăt că am încredere în Ministerul Afacerilor Interne, aducându-vă aminte de ceea ce s-a întâmplat cu ocazia unor manifestări pe vremea premierului Emil Boc şi a preşedintelui Traian Băsescu. Oameni bătuţi, cu picioare rupte, traumatizaţi pe viaţă”, a subliniat deputatul ALDE.

El a mai declarat că maturizarea Ministerului Afacerilor Interne a fost dovedită recent, când în stradă au ieşit zeci sau sute de mii de persoane pentru a manifesta împotriva actualului Guvern. Alexandru Băişanu a spus că la aceste proteste cadrele Jandarmeriei şi ale Poliţiei nu au făcut victime şi au înţeles relaţia dintre stat şi cetăţean. „Au înţeles că Poliţia şi Jandarmeria trebuie să-i apere pe cetăţenii, inclusiv pe cei care demonstrează împotriva actualului Guvern. Şi ca să fiu puţin mai plastic, până şi caii jandarmeriei au mărşăluit cu demnitate printre manifestanţi”, şi-a încheiat Alexandru Băişanu discursul de luni din Camera Deputaţilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Băişanu: Să nu aruncăm cu pietre în Ministerul Afacerilor Interne.
 Vizualizări articol: 1130 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alexandru Băişanu: Să nu aruncăm cu pietre în Ministerul Afacerilor Interne0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei