Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 45 (6755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Consilierul PSD Brînduşel Nichitean a fost „apostrofat” după criticile publice la adresa guvernului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul judeţean PSD Brînduşel Nichitean a fost „apostrofat” în ultima şedinţă a conducerii judeţene a acestui partid, după ce a criticat public actuala guvernare. În şedinţa de vineri a Consiliului Judeţean Suceava, Brînduşel Nichitean şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la faptul că judeţul Suceava nu mai face parte din România din punctul de vedere al dezvoltării infrastructurii. Aceste afirmaţii au fost discutate în cadrul şedinţei Birului Permanent Judeţean al PSD Suceava, care a avut loc sâmbătă. Lui Nichitean i s-a transmis să fie mai atent la ieşirile publice pe care le are, în caz contrar urmând să se ajungă la luarea de sancţiuni. La rândul său, Brînduşel Nichitean ar fi spus, potrivit unor surse din partid, că declaraţiile sale din plenul deliberativului judeţean au avut la bază o serie de nemulţumiri personale, dar şi că ceea ce a spus a fost interpretat greşit.

Reamintim că Brînduşel Nichitean a adus critici la adresa Guvernului, pe care l-a acuzat că a uitat să includă Suceava în planurile de dezvoltare a infrastructurii. Nichitean a spus că acest lucru se întâmplă în condiţiile în care judeţul Suceava are în această legislatură cei mai mulţi parlamentari, miniştri secretari de stat şi un ministru.

„Judeţul Suceava nu mai este în România. Judeţul Suceava este undeva în afara României”, a declarat Brînduşel Nichitean. Furios, el a spus că, de la Suceava, conducerea centrală a partidelor, ”indiferent că este vorba de PSD sau PNL”,  cere doar voturi, însă politicile de dezvoltare nu ajung până aici şi ”România se opreşte la Paşcani”. ”Pentru voturi suntem buni! Când e nevoie.... hai, Suceava, ridicaţi, ridicaţi, dar când e vorba ca Bucureştiul să aibă grijă de Suceava, ce spune? Pierderi colaterale. Asta spune. Pierderi colaterale. De asta nu avem nimic. Parcuri industriale nimic, şosele nimic şi noi continuăm să ne minţim singuri şi să vorbim întruna, <domnule, ce bine ne este!>. Păi nu e bine deloc”, a declarat Nichitean, care a mai întrebat şi cine îi va plăti lui maşina care a fost „distrusă” după ce a circulat pe drumul european 85, de la Drăguşeni la Suceava.

Consilierul PSD a făcut apel la preşedintele PNL al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, să îi invite pe toţi parlamentarii de Suceava, secretarii, subsecretarii de stat şi ministrul Educaţiei, propuşi şi susţinuţi în Executiv de PSD Suceava, prefectul şi consilierii judeţeni, „pentru o discuţie legată de ce se întâmplă cu judeţul Suceava”.

Brînduşel Nichitean a propus chiar o acţiune de blocare a drumurilor din judeţ în situaţia în care nu se va întâmpla nimic din punctul de vedere al modernizării infrastructurii din judeţ. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierul PSD Brînduşel Nichitean a fost „apostrofat” după criticile publice la adresa guvernului.
 Vizualizări articol: 1703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consilierul PSD Brînduşel Nichitean a fost „apostrofat” după criticile publice la adresa guvernului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de cartofi (de post) Sunt mai puțin flexibile decât clătitele obișnuite, dar cu siguranță sunt foarte gustoase și pot fi pregătite cu multă umplutură, prin simplă împăturire și nu prin rulare. Se pot face sărate sau dulci, după caz și sunt un minunat... Citeşte