Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 12 (6722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apreciere

Ioan Stan despre propunerea PSD pentru funcţia de premier: „Viorica Dăncilă are o viziune europeană şi va îmbunătăţi relaţia cu Bruxelles”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele social-democraţilor suceveni, senatorul Ioan Stan, consideră că propunerea PSD pentru funcţia de premier, în persoana europarlamentarului Viorica Dăncilă, este o alegere foarte bună. Ioan Stan a declarat că în şedinţa Comitetului Executiv al PSD de ieri a votat pentru nominalizarea Vioricăi Dăncilă în postul de prim-ministru al României. Stan a precizat că după această nominalizare, preşedintele României, Klaus Iohannis, nu are nici un motiv să nu accepte propunerea făcută de social-democraţi. „Consider că preşedintele României nu are motive să refuze această nominalizare. De numele doamnei Viorica Dăncilă nu se leagă nici un scandal, iar activitatea pe care a avut-o în calitate de europarlamentar a fost una exemplară, fiind apreciată chiar de opoziţia noastră din Parlamentul European”, a spus liderul Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD. El a adăugat că, din punctul său de vedere, Viorica Dăncilă va reuşi să îmbunătăţească, în calitate de premier, relaţia şi comunicarea dintre Bucureşti şi Bruxelles. „Prin tot ceea ce a făcut în calitate de europarlamentar, doamna Viorica Dăncilă a contribuit la îmbunătăţirea imaginii României la Bruxelles. Mai mult, consider că dacă până acum comunicarea cu Bruxelles a fost puţin defectuoasă, Viorica Dăncilă poate schimba în bine acest lucru”, a mai adăugat Ioan Stan.

Comitetul Executiv al PSD a aprobat, ieri, cu majoritate de voturi, nominalizarea europarlamentarului Viorica Dăncilă pentru funcţia de premier al României. Viorica Dăncilă este născută în localitatea Roşiori de Vede şi are 54 de ani. Ea a fost aleasă în Parlamentul European în mandatul 2009 – 2014, şi realeasă europarlamentar în 2014. De la începutul celui de-al doilea mandat, Viorica Dăncilă a fost aleasă lider al europarlamentarilor social-democraţi din Parlamentul European. În acelaşi timp, Viorica Dăncilă este şi membru al Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European.

Din punct de vedere politic, Viorica Dăncilă a fost consilier judeţean în Teleorman, iar din 2015 este preşedintele Organizaţiei Naţionale de Femei a PSD. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan despre propunerea PSD pentru funcţia de premier: „Viorica Dăncilă are o viziune europeană şi va îmbunătăţi relaţia cu Bruxelles”.
 Vizualizări articol: 3633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Ioan Stan despre propunerea PSD pentru funcţia de premier: „Viorica Dăncilă are o viziune europeană şi va îmbunătăţi relaţia cu Bruxelles”1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei