Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 nov 2017 - Anul XXII, nr. 269 (6685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

PMP Suceava nu vrea taxe locale majorate pentru că ”sucevenii nu trebuie să sufere din cauza deciziilor luate de Guvernul PSD-ALDE”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea PMP Suceava a anunţat că reprezentanţii acestui partid din deliberativul local nu vor vota pentru majorarea taxelor şi impozitelor locale pe care sucevenii ar urma să le plătească începând de anul viitor. Prim-vicepreşedintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, a anunţat, ieri, că sucevenii nu „trebuie să sufere din cauza deciziilor luate de Guvernul PSD-ALDE”. Corneliu Popovici a spus că PMP Suceava, prin consilierii locali suceveni, va vota împotriva oricărei forme de majorare a impozitelor şi taxelor locale, fie că este vorba de 0,5 % sau despre 1.150% din valoarea actuală a acestora. „Aceasta este o decizie pe care membrii PMP nu o consideră acceptabilă, mai ales în condiţiile în care cei care urmează să suporte majorările vor fi cetăţenii. Consiliul Executiv Judeţean, întrunit în data de 23 noiembrie 2017, a hotărât să ceară aleşilor locali ai partidului să adopte poziţii ferme de respingere a proiectelor de hotărâri care prevăd majorări de taxe şi impozite locale”, a declarat Corneliu Popovici. El consideră că populaţia nu trebuie să sufere din cauza „inepţiilor Guvernului PSD”, considerând că pe liderii acestui partid „i-a luat gura pe dinainte” şi nu s-au uitat la resursele bugetare pentru a realiza dacă au sau nu bani în buget pentru majorările salariale şi celelalte beneficii promise.

Corneliu Popovici a subliniat faptul că PMP este îngrijorat de faptul că actuala guvernare PSD se laudă, la nivel naţional, cu o creştere economică, dar la nivel local se anunţă majorări semnificative ale impozitelor şi taxelor. „Primăriile vor fi obligate să-şi asume responsabilitatea pentru măsurile bombastice anunţate de liderii de partid, făcute fără acoperire şi fără o fundamentare corectă. În condiţiile în care premierul Tudose a declarat public că România are o creştere economică de 8,6% pe trimestrul 3 al anului în curs, PMP Suceava consideră că o eventuală creştere bugetară pentru administraţiile locale aflate în dificultate trebuie făcută prin sume alocate de Guvern, şi nu prin majorări de taxe şi impozite suportate de cetăţenii judeţului sau mediul de afaceri, şi aşa sufocaţi de politicile dezastruoase ale actualului guvern PSD-ALDE”, a încheiat Corneliu Popovici. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PMP Suceava nu vrea taxe locale majorate pentru că ”sucevenii nu trebuie să sufere din cauza deciziilor luate de Guvernul PSD-ALDE”.
 Vizualizări articol: 1401 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PMP Suceava nu vrea taxe locale majorate pentru că ”sucevenii nu trebuie să sufere din cauza deciziilor luate de Guvernul PSD-ALDE”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Negresa de post cu halva şi dulceaţă Este o prăjitură foarte uşor de făcut, pentru care doar amestecăm toate ingredientele şi turnăm totul în tavă. Şi gata. În ce priveşte gustul, unii îl vor adora pe viaţă, alţii îl vor declara definitiv de neadmis... Asta... Citeşte