Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 nov 2017 - Anul XXII, nr. 269 (6685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Dan Cuşnir: În Suceava ultimilor 14 ani, sucevenii au primit de la Ion Lungu şi PNL sarmale şi beculeţe colorate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, a declarat ieri că în loc să-şi respecte promisiunile electorale cu privire la crearea de noi locuri de muncă, asigurarea unor servicii de salubritate şi transport în comun funcţionale, primarul Ion Lungu le-a oferit sucevenilor „sarmale şi beculeţe colorate”. Dan Ioan Cuşnir a ţinut să dea câteva exemple de „cadouri” pe care Ion Lungu le-a oferit sucevenilor doar pe parcursul acestui an. Astfel, Cuşnir a amintit că în luna mai 2017, primarul Ion Lungu şi PNL au votat în Consiliul Local Suceava reducerea subvenţiei pentru căldură cu 62 lei/Gcal. „Asta înseamnă că fiecare familie din Suceava care beneficiază de serviciul centralizat de încălzire va plăti cu 62 lei în plus pentru fiecare gigacalorie consumată. Consumul mediu în Suceava este de 1,3 Gcal/lună/apartament, deci fiecare familie va plăti începând cu această iarnă, în medie, cu 100 lei în plus pentru căldură”, a arătat liderul PSD Suceava. El a adăugat că în luna iunie 2017, Ion Lungu şi PNL „le-au făcut cadou sucevenilor” majorarea taxei de salubritate de la 5 la 9 lei/persoană/lună, o creştere cu 80%, în condiţiile în care „nu au fost în stare să elaboreze un caiet de sarcini profesionist şi să organizeze o licitaţie pentru un serviciu de salubritate modern”.

„Apoi, de Sânziene, în locul celor 5.000 de locuri de muncă promise în campania electorală din 2016, Ion Lungu şi PNL le-au oferit sucevenilor 5.000 de sarmale”, a mai spus Dan Cuşnir.

Preşedintele PSD Suceava a subliniat faptul că pentru luna noiembrie 2017, Ion Lungu şi PNL au mai anunţat „un cadou” pentru suceveni, şi anume majorarea impozitelor şi taxelor locale cu 19%. „În realitate angajaţii din Primărie fac simulări care prevăd creşteri cu 30% a impozitelor locale începând cu anul 2018 în condiţiile în care Ion Lungu şi PNL se dovedesc a fi incapabili să genereze un grad de colectare a impozitelor şi taxelor locale de peste 60%”, a declarat Cuşnir.

 

Cuşnir: „Mai avem puţin până când vor elimina iluminatul stradal şi în schimb le vor oferi sucevenilor gratuitate pe liniile de metrou”

Preşedintele PSD Suceava a precizat că pentru finalul acestui an, primarul Ion Lungu şi PNL le mai pregătesc o surpriză sucevenilor, şi anume modificarea  contractului cu Thermonet/Bioenergy şi acceptarea majorării preţului de producţie a energiei termice de la 116 la 230 lei/Gcal. „Acest lucru va duce la majorarea subvenţiei plătite de către Primărie către Thermonet, din banii sucevenilor, cu 114 lei/Gcal. În schimb se întrec în comunicate de presă, ce beculeţe colorate şi frumoase le vor oferi sucevenilor de Crăciun. Astfel, putem să spunem că Ion Lungu şi PNL le oferă sucevenilor sarmale în locul locurilor de muncă promise, beculeţe colorate de Crăciun în locul unui serviciu modern de salubritate, a unui transport public civilizat şi a unui sistem centralizat de încălzire eficient, o diplomă de excelenţă în educaţie în locul Sălii Polivalente, stadionului cu nocturnă şi a patinoarului acoperit. De Ion Lungu şi PNL le oferă sucevenilor diploma de destinaţie turistică de excelenţă în loc de locuri de parcare, trafic fluidizat şi staţii de autobuz. Mai avem puţin până când vor elimina iluminatul stradal şi în schimb le vor oferi sucevenilor gratuitate pe liniile de metrou”, a încheiat Dan Ioan Cuşnir. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Cuşnir: În Suceava ultimilor 14 ani, sucevenii au primit de la Ion Lungu şi PNL sarmale şi beculeţe colorate.
 Vizualizări articol: 2005 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Dan Cuşnir: În Suceava ultimilor 14 ani, sucevenii au primit de la Ion Lungu şi PNL sarmale şi beculeţe colorate1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Negresa de post cu halva şi dulceaţă Este o prăjitură foarte uşor de făcut, pentru care doar amestecăm toate ingredientele şi turnăm totul în tavă. Şi gata. În ce priveşte gustul, unii îl vor adora pe viaţă, alţii îl vor declara definitiv de neadmis... Asta... Citeşte